Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Mejdan po Lvech, jaký svět neviděl: Trojan se synem na benzince, Havel v tramvaji, sexy obýváky českých hvězd

/
  • Mejdan po Českých lvech, jaký svět neviděl.
    Aktualizováno - 7. března 2021 ● 16:20
    7. března 2021 ● 09:30

    Byl to Český lev, jakého herci, tvůrci ani diváci nepamatují. Kvůli pandemii covidu panovala v Rudolfinu přísná hygienická opatření, zúčastnit se mohla jen hrstka hostů, nemyslitelný byl také jeden velký večírek, v který oslava českého filmu propuká. Každý se s tím popasoval jinak. Co se dělo, když televizní kamery zhasly?

  • 1.

    Havel v tramvaji

    Většina slavných tváří musela zůstat doma. Osobně mohli dorazit pouze nominovaní. A někteří z nich i příjezd pojali hodně komorně. „Limuzíny letos nejedou, tak jedu na Českého lva tramvají,“ připsal si k fotce liduprázdné MHD Viktor Dvořák, nominovaný na hlavní mužský herecký výkon za film Havel. Nominaci nakonec neproměnil. Havel však neodešel s prázdnou, snímek získal sošku za nejlepší masky.

  • 2.

    Rozhopsaný sexy popcorn

    Mezi těmi, kdo sledoval vyhlášení doma u televize, byla herečka Bára Mottlová, která jako mnozí umělci zasažení koronakrizí odešla od kumštu k obyčejnému civilnímu zaměstnání. Nejprve nějakou dobu seděla za kasou v supermarketu, nedávno však změnila obor a zkouší štěstí coby realitní makléřka.

    Příležitost nahodit se do gala tuto sobotu nevynechala. Oblékla si sexy stříbrné šaty, které daly vyniknout jejímu výstavnímu poprsí, nechyběly jehlové podpatky na nohách, které odhaloval vysoký rozparek. Nachystala občerstvení, upražila popcorn a večírek na gauči mohl začít.

  • 3.

    Louboutinky v obýváku

    Doma zůstala také Dana Morávková, která by za normální situace do Rudolfina doprovodila svého muže Petra Maláska, který byl nominován na Lva za hudbu k filmu Havel. „Tak já jsem na dnešní udílení cen Český lev připravená! Kabátek nepotřebuju, půjdu jen z koupelny do obýváku. Silonky také ne, mám otevřené lodičky. Na krk nedám nic, stačí náušnice. Nikdy totiž nevíš, kde číhá módní policie! Všem nominovaným držím palce, ale jednomu nejvíce!“ napsala na svůj instagram k nachystanému outfitu, ke kterému hodlala obout luxusní „louboutinky“ na vražedně tenkém a vysokém podpatku. Následně přidala fotku již oblečená.

  • 4.

    Jenovéfa ve vaně

    Jenovéfa Boková, ačkoli byla nominována, se předávání ocenění nezúčastnila. Následovala však vzoru a rad kolegyně Jany Plodkové, a tak přípravu nezanedbala. Zdokumentovala koupel ve vaně, péči o pleť jejím vyhlazením, nahodila styling a vyrazila mezi kozy do chlívku!

  • 5.

    Geislerová s dcerou

    Další z nominovaných, která osobně nepřišla, byla herečka Aňa Geislerová, nominovaná za roli Olgy ve filmu Havel. Večer sledovala u televize a na instagramu fotkami z minulých ročníků zavzpomínala, jaké to byly mejdany v době před covidem. Pro všechny připsala informaci, že je negativní, večer s ní sledovala její dcera Stella.

  • 6.

    Nostalgie v županu

    „V županu“ a se skleničkou v ruce fandila z obýváku a palce držela svému tátovi Václavu Koptovi, který večerem provázel, jeho dcera Jana. Také fotkami zavzpomínala na loňský ročník. „Nejvíc mi chybí rodinný večírek po přenosu, ale i tak jsme si to užili,“ napsala na sociální sítě Jana.

  • 7.

    Oscar jako útěcha

    V polyamorním vztahu s manželem a přítelkyní žijící herečka Tereza Těžká, nominovaná na hlavní ženský herecký výkon za film V síti, do Rudolfina dorazila oděná do něžných pudrových šatů s výšivkou, které odhalovaly její potetovaná záda, sošku však nezískala. Doma na ni čekala cena útěchy v podobě malého Oscara, kterého jí věnovala právě jejich společná přítelkyně.

  • 8.

    Mejdan na benzince

    Otec a syn Ivan a Josef Trojanovi byli horkými želízky v nominačním ohni za film Šarlatán. Josefovi ho za vedlejší roli vyfoukl Jiří Mádl filmem Modelář, táta Ivan však bodoval s přehledem. Ani velkolepému vítězství filmu režisérky Agniezsky Holland nebyla dopřána afterparty jaksepatří.

    Video
    Video se připravuje ...

    Šarlatán: Strhující životopisné drama výjimečného muže obdařeného léčitelskými schopnostmi na pozadí dobových událostí. Příběh je inspirován skutečnými osudy léčitele Jana Mikoláška... • TRAILER CinemArt

    Trojanovi opustili Rudolfinum spořádaně po skončení přenosu jako všichni, cestou domů se stavili na benzince. Zatímco Ivan Trojan skočil dovnitř, Josef to dokumentoval na instastories. Výsledkem je typický spěšný krok táty Ivana monitorující video. Čerstvý držitel Českého lva ve smokingu a s respirátorem si v igelitové tašce odnáší lahve, aby to vítězství bylo čím zapít. „Jedeme dál,“ napsal pod své uhrančivé oči k nočnímu záznamu Josef.

    Video
    Video se připravuje ...

    Agnieszka Hollandová: O Šarlatánovi, uzavření kin i poklescích Hollywoodu Ivan Hladík, Jan Jedlička

  • 9.

    Neoslavíš

     A již zmiňovaný Jiří Mádl byl další z těch, který by zisk prestižního ocenění rád oslavil. Avšak, vědom si restrikcí, napsal na svůj instagram: „Přikázání první – neoslavíš!“ „Ale i tak je to super,“ připsal k fotce se soškou.

  • 10.

    Oslava v kočičí společnosti

    Sošku za nejlepší herečku v hlavní roli jí vyfoukla Magdaléna Borová, přesto si Jana Plodková po návratu domů uspořádala maličkou oslavu. Kočka na pultu, lednice dokořán, sklenička vína v ruce. A zlaté šaty stále na sobě. „Homeparty,“ okomentovala příspěvky Plodková.

    Fotogalerie
    71 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 50

prochaskanamoste: A Rosí v tom jeho odporném pořadu ani slovo o fotbálku, aby nemusel mluvit o svém chlebodárci Dvořákovi

(07. 03. 2021 22:29)

prochaskanamoste: Nemůžou si ty ceny rozdělit kámoši doma, Trojani, Mádl, a furt dokola, ať se dojímají, mě nezajímají.

(07. 03. 2021 22:26)

Jelimanek: Stýská se mi po skandálech našich celebrit - kdo komu s kým zahnul, kdo spad ze schodů Rudolfina, kdo se poblil, kdo se tak ožral že ho ve Varech museli z Puppu odnášet, módní trapasy, popřípadě nějaká ta výzva k demonstraci za svobodu a demokracii atd, to je to co nás obyčejné čtenáře nejvíc zajímá

(07. 03. 2021 21:16)

poky-f: Nebyl chlast , nebyla Boková !!

(07. 03. 2021 18:21)

Pohybovenadany: Přehlídka alkoholiků vedená Bartoškou . Né.....děkuji.

(07. 03. 2021 18:14)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy