„27.1.2021 je den, kdy jsme si řekli své 'Ano',“ pochlubila se na sociální síti Lucie, která se před časem účastnila kulinářské soutěže MasterChef Česko, ale místo s výhrou odešla s prázdnou.

„Po 4 letech lásky, partnerství, úcty, i vzájemné tolerance víme, že chceme překonávat veškeré životní překážky spolu. Teď už to bude jiná jízda a hrozně se na ni těším! Děkuji ti Mišáku, za každé dobrodružství, které jsme spolu už zažili, a doufám, že jich máme ještě řadu před sebou,“ rozplývala se blonďatá nevěsta na instagramu a pochlubila se i krásnými fotkami, na nichž díky rozevláté vlečce ve větru a věnečku ve vlasech působí jako pohádková víla.

VIDEO: Kuchyně se Kašpárkovi obrátila o tři sta šedesát stupňů. Odpověděl i na Pohlreichovu kritiku

Video
Video se připravuje ...

Kuchyně se Kašpárkovi obrátila o tři sta šedesát stupňů. Odpověděl i na Pohlreichovu kritiku Markéta Volfová, Lukáš Červený

Ostatně šaty jí vytvořil kamarád a další účastník televizní soutěže MasterChef Pavel Berky. „A děkuji mému kamarádovi za NEJ šaty. Cítila jsem se v nich jako bohyně,“ radovala se Lucie. 

Ovšem jak by se také mohla cítit ve svůj velký den, navíc když, jak odhalily krásné svatební snímky, veselka proběhla na pláží na Maledivách. O takové parádě by se mnohým z nás ani nesnilo, a to navíc teď, když jsou možnosti cestování omezené kvůli covidu, nebo přinejmenším ztížené. Lucie s manželem si ale na exotiku zřejmě potrpí, protože zásnuby, co proběhly před rokem, pro změnu slavili na Bahamách!

VIDEO: Jednou proběhly v Masterchefovi také zásnuby! Jak to vypadalo?

Video
Video se připravuje ...

Zásnuby v MasterChef Česko TV Nova

Fotogalerie
52 fotografií