Drobná kuchařka si svým ztřeštěným chováním dokázala vytvořit doslova obří, ale nenávistný klub televizních diváků. I přesto se dostala do finále, kde se o výhru utkala s Romanem Stašou. Ten jí nakonec o jeden bod porazil. 

„Nakonec jsem byl rád, že tam s tou Pavlínkou jsem, protože jí se to povedlo. Já jsem rád, že ji diváci viděli, je to prostě malá velká žena, která umí. Jako ženská zvládnout tenhle zápřah je fakt šílený, my jeli z minuty na minutu,“ prozradil úřadující MasterChef. 

Roman byl oblíbený nejenom u diváků, ale i u svých soupeřů, kteří mu vítězství přáli a také mu to dali najevo na sociálních sítích. Jediná, kdo se gratulace zdržel, byla Pavlína Lubojatzky

VIDEO: Vítěz MasterChefa Roman pro Blesk: Z karantény promluvil o covidu a vítězství!

Video
Video se připravuje ...

Vítěz MasterChefa Roman pro Blesk: Z karantény promluvil o covidu a vítězství! Markéta Reinischová

„Nic k finále nenapsala, jo? Ani mě to nepřekvapuje. Na jednu stranu její odmítavý postoj k MasterChefovi nechápu, ale na druhou stranu je to její rozhodnutí. Na svém instagramu prezentuje jen sebe a svou práci, účast v soutěži úplně vymazala,“ řekl Blesku Roman, který naposledy s Pavlínkou mluvil před několika měsíci.

VIDEO: Titul MasterChef Česko 2020 vybojoval Roman Staša! Porazil Pavlínu!

Video
Video se připravuje ...

Titul MasterChef Česko 2020 vybojoval Roman Staša! Porazil Pavlínu! TV Nova

„Volali jsme si v lednu po finále, pak když se strhla ta mela okolo její bagety a od té doby už ne. Ani jeden nemáme potřebu, nejsme kamarádi a na pivo spolu asi nepůjdeme,“ dodal s typickým úsměvem v hlase vítěz poslední řady kuchařské show. 

Poražená kuchařka se k jeho výhře vyjádřila jen pro TV Nova. „Je to hrozně smutný a úplně mě to bolí. Bolí mě to, že jsem to nevyhrála já,“ řekla televizi bezprostředně po natočení finále, které se uskutečnilo už před deseti měsíci, ale diváci ho na obrazovkách viděli teprve nyní.

VIDEO: Kuchyně se Kašpárkovi obrátila o tři sta šedesát stupňů. Odpověděl i na Pohlreichovu kritiku

Video
Video se připravuje ...

Kuchyně se Kašpárkovi obrátila o tři sta šedesát stupňů. Odpověděl i na Pohlreichovu kritiku Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
45 fotografií