Fanoušci MasterChefa rozhodně neskrývají své nadšení z toho, že zvítězil právě Roman. Oproti neoblíbené Pavlíně sklidil hlavně chválu a obdiv, ovšem teď přišla další zpráva, která zní jako blesk z čistého nebe.

„Hodně lidí o mně říká, že jsem pozitivní člověk. No a od dnešního rána to mám potvrzené i písemně. Ani mně se covid nevyhnul, takže jsem okamžitě nastoupil do karantény, informoval svého lékaře a upozornil lidi, se kterými jsem přišel do kontaktu. Žádné příznaky nepociťuju, cítím se dobře - aby ne po včerejšku, ale to neznamená, že se to nemůže zhoršit. Rozhodně to nechci podcenit, a o to víc prosím všechny ostatní: buďte opatrní a ohleduplní k sobě i k ostatním,“ říká Roman Staša, nový MasterChef Česko 2020.

Video
Video se připravuje ...

Vítěz MasterChefa Roman Staša: Šok po finále! Potvrdili mu covid a musel do karantény! Markéta Reinischová

Současná koronavirová situace už mnohé naučila, že ne vše musí jít podle plánu a hladce. Ještě v úterý večer si tak Roman mohl připomínat svůj triumf, jelikož se právě odvysílalo finále MasterChefa, které bylo ale předtočené už v lednu. Kdo o jeho výhře nevěděl, jistě mu hned volal s gratulacemi, jenže radost Romanovi dlouho nevydržela.

VIDEO: MasterChefem je Roman: Jaká byla jeho cesta soutěží?

Video
Video se připravuje ...

MasterChefem je Roman: Jaká byla jeho cesta soutěží? TV Nova

Ve středu měl být přitom sympatický výherce hostem Studia Blesku. Osud ale rozhodl jinak a tyto plány se musely pozměnit. Fanoušci ale o rozhovor s ním nepřišli, jelikož Roman souhlasil s tím, že rozhovor bude veden online přes instagram Blesku.

A právě v živém vysílání kromě toho, že má covid, také prozradil, jak svou výhru odvysílanou v televizi prožíval. „Jelikož jsem nemohl být se svou rodinou na Moravě, tak jsem seděl sám před televizí a popíjel víno. S našima jsme byli ve spojení a aspoň takhle jsme si finále užili. Bylo to pro všechny dojemné a poplakali jsme si.“ 

Většina otázek měla jedno téma - a to, zda má Roman přítelkyni. „Už jsem na to odpovídal mnohokrát, jsem gentleman a tohle bych si rád nechal pro sebe. Do soutěže jsem šel sám za sebe a celou dobu jsem se spoléhal sám na sebe. Takže na tuhle otázku budu vždy odpovídat mlhavě.“ 

Vítěz MasterChefa zatím dostal jen polovinu výhry, druhá mu má přijít během týdne. Zatím si koupil jen jedinou věc, a to playstation, aby se v karanténě nenudil. Další část chce investovat do své kuchařky, která bude i jeho životní zpovědí. 

VIDEO: Titul MasterChef Česko 2020 vybojoval Roman Staša! Porazil Pavlínu!

Video
Video se připravuje ...

Titul MasterChef Česko 2020 vybojoval Roman Staša! Porazil Pavlínu! TV Nova

Fotogalerie
79 fotografií