Jen pár epizod zbývá do očekávaného finále MasterChefa, pětici nejlepších amatérských kuchařů před vytouženou výhrou ovšem čeká ještě mnoho překážek. Těch nejčerstvějších se v úterý ujme loňská vítězka MasterChefa Kristína Nemčková.

„Trošku si připadám jak taková puberťačka, která vidí celebritu a má z toho neskutečnou radost,“ nechá se slyšet Pepa, když Nemčková vstoupí do studia. Počáteční nadšení ovšem rychle vystřídá taktizování – před vítězkou se chtějí všichni předvést v tom nejlepším světle. A že to nebudou mít vůbec lehké! Rekonstrukce jídla, které přinesla do studia Kristína, jen podle chuti, je totiž opravdu vyšší dívčí, jak řekne kontroverzní Pavlína.

Video: MasterChef Česko: Třicátá epizoda byla opravdu ostrá! 

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Třicátá epizoda byla opravdu ostrá! TV Nova

Největší karambol ovšem předvede jeden z favoritů soutěže, věčně usměvavý Roman. „Romane, vy až teď dáváte maso na pánev? Vždyť je deset minut do konce, to nemůžete stihnout,“ zní verdikt Romanova kuchařského vzoru Honzy Punčocháře. „Na kachnu jsem vyloženě zapomněl, to byla veliká chyba. Špatně jsem si všechno načasoval,“ přiznává naprosto zdrcený soutěžící a další průšvih na sebe nenechá dlouho čekat. Pět minut před koncem zkazí ještě pyré!

Jak tohle dopadne? Bude právě on muset opustit kuchyni MasterChef Česko?  To se dozvíte již v úterý ve 20.20, hned po Televizních novinách.

VIDEO: MasterChef: Romanovi zvoní hrana. Budou ho chyby stát místo v TOP 4?

Video
Video se připravuje ...

MasterChef: Romanovi zvoní hrana. Budou ho chyby stát místo v TOP 4? TV Nova

Fotogalerie
91 fotografií