Z kuchyně MasterChefa se minulou epizodu šestero nejúspěšnějších kuchaříků vydalo do restaurace U Matěje, jíž vlastní porotce Jan Punčochář. Soutěžící byli rozděleni do dvou týmů a svými schopnostmi museli omámit hosty. Obyčejné i slavné. V první výzvě podle porotců selhal modrý tým, v té druhé, již hodnotili pozvané hvězdy šoubyznysu, si zase vedl lépe než červený. Do drsného vyřazovacího kola tak půjdou všichni nehledě na to, zda si strávníky zcela podmanili.

Jak je ale už tradicí, nová epizoda MasterChefa se na sociálních sítích nesla v kritickém duchu. Fanouškům opět vadila Pavlína, která si podle nich neviděla do úst. Především tvrzením, že je také celebrita. „Pavlínka opět nezklamala svým projevem. A na konci se strašně rozčilovala, že se bude vyřazovat v dalším kole a účastnit se ho budou všichni. Jak mrzuté, že?“ napsala škodolibě Iva.

Video: Pavel z MasterChef Česko: Romana si neumím představit jako kapitána!

Video
Video se připravuje ...

Pavel z MasterChef Česko: Romana si neumím představit jako kapitána! TV Nova

„Ji nevyřadí, ani kdyby spálila na úhel pět hrnců, ta to bohužel vyhraje,“ myslí si divák Petr a není jediný. Fanoušci se stále domnívají, že je Pavlína protěžována, protože její kontroverzní osoba dokáže k obrazovkám přilákat masy. Panují také teorie, že je v příbuzenském vztahu s Přemkem Forejtem. A po tykačce v poslední epizodě i s Honzou Punčochářem.

Kromě Pavlíny byla trnem v diváckém oku i Chili a její dlouhé černé vlasy. „To by mě zajímalo, který všechny jídla z dnešního dílu ojela Chili svými vlasy. To by se v profesionální kuchyni stát nemělo a divím se, že to panu Punčochářovi nevadilo, když se jednalo o jeho restauraci a kuchyň. Dát vlasy do copu by neměl být tak velký problém,“ myslí si fanynka Zuzka.

„Přesně tak, to byla první věc, co jsem řešila, když začali vařit. Vlasy prostě ne,“ souhlasila Michelle. Třetí diskutující se domnívá, že se Chili pouze inspirovala jedním z porotců. „Forejt taky takhle vaří, měla to od koho odkoukat.“ Nutnou síťku na vlasy nebo čepici v kuchyni přitom neměl nikdo.

VIDEO: MasterChef Česko: Třicátá epizoda byla opravdu ostrá! 

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Třicátá epizoda byla opravdu ostrá! TV Nova

Fotogalerie
98 fotografií