Jste bezpochyby nejvýraznější soutěžící letošní řady pořadu MasterChef Česko. Proč myslíte, že zrovna vy vzbuzujete takové vášně?

Já si upřímně ještě donedávna neuměla představit, že by něco takového mohlo nastat. Jsem úplně obyčejná ženská, stejná jako dalších pět milionů u nás. Vážně nechápu, jak to, že zrovna já jsem se stala nejvýraznější osobností soutěže. Jasně, asi jsem malinko odlišná v tom, že věci prožívám intenzivněji, než je obvyklé. Ale ani přesto si nemyslím, že bych natolik vyčuhovala, aby se dělo to, co se děje. Paradoxní je, že během natáčení MasterChefa jsem k nijak výrazným soutěžícím rozhodně nepatřila.

Vážně? Takže v reálu v lidech kolem sebe neprobouzíte takové emoce jako skrz televizní obrazovky?

Mezi tím, jak působím v televizi a jaká jsem v reálu, je opravdu tlustá čára. V životě jsem se většinou setkávala s tím, že mě lidi měli spíše rádi, byla jsem v kolektivu oblíbená, ať už ve škole, nebo později v práci. Spousta mých blízkých mi i přímo řekla, že je obrovský rozdíl mezi tím, jak mě znají, a tím, co vidí v televizi. To je pro mě naprosto nová zkušenost, být člověkem, kterého lidé nemají rádi.

Jaký to je pocit?

Nebudu lhát, bolí to.