Jsou odpočatí a připravení získat zasloužené místo u plotny. Návrat devíti vypadlých soutěžících, mezi nimiž figuruje také divácký favorit Omar, který ze soutěže odešel v minulém kole, je však pro zbývajících TOP 7 finalistů ranou pod pás. „Pocity jsou velmi smíšené, protože ten kýžený cíl se zase oddaluje,“ zaznělo z úst Romana, když do kuchyně vstoupili jejich staronoví soupeři. „Mě snad klepne pepka, to není možný!“ bylo slyšet z balkonu.

Ne každý během domácí pohody pečlivě trénoval na návrat k plotně. Někteří dokonce zapomněli, kde se co nachází. Václav, který se s výhrou rozloučil jako druhý, si vaření ztížil na maximum. Zapomněl na naprostý základ.

„Vy nemáte olej? Ani máslo?!,“ vyděsil se Honza Punčochář. „Já jsem si nevzal žádný tuk,“ odpověděl Vašek. „Počkejte, počkejte, čím to nahradíte? Vodou? Václave, to je za mě fakt špatný, to nemůžete dát,“ netajil porotce svůj údiv a zděšení nad Vaškovou tristní přípravou.

Jak to celé dopadne a který z navrátilců přesvědčí porotu o svém místě na balkonu? To se dozvíte už dnes ve 20:20 na TV Nova.

VIDEO: Navrátilec Vašek zapomněl na olej. Vymotá se z toho?

Video
Video se připravuje ...

Vypadlí soutěžící MasterChefa naposled zabojují o místo v soutěži. A Vašek zapomněl na olej. TV Nova

Fotogalerie
57 fotografií