Kdo si pamatuje, případně sleduje reprízy kuchařského pořadu Kašpárku, vař! na TV Barrandov, ví, že nynější porotce soutěže amatérských kuchtíků  MasterChef Česko Radek Kašpárek býval poněkud menších rozměrů. Za posledních několik let výrazně přibral, a i když má jako michelinský šéfkuchař opravdu opodstatněný důvod ke své lásce k jídlu, sám s přebytečnými kily rozhodně nebyl nijak spokojený.

Patrně díky své restauraci a spokojenosti v novém vztahu s partnerkou Andreou, kterou si letos v březnu těsně před karanténou stihl vzít, se přihodilo, že mu ručička na váze ukazovala nejméně o 20 kilogramů víc, než by si porotce přál vidět. Proto si dal už v únoru takové malé předsevzetí, že s nežádoucím „bůčkem“ zatočí. A povedlo se! „Mám devět kilo dole a myslím si, že mi to půjde. Díky tomu, že je teď člověk v zápřahu, tak to jde celkem samo,“ svěřil se pro web eXtra.cz nejpřísnější ze všech porotců kuchařské show televize Nova, jehož doplňují také šéfkuchaři Přemek Forejt (33) a Jan Punčochář (40).

Zápřahem Radek Kašpárek patrně nemyslí dennodenní dřinu ve fitku, ale v kuchyni své luxusní pražské restaurace, která sice musela být v době koronavirové také zavřená a přišla o většinovou klientelu v podobě turistů, ale jak sám kuchař potvrdil, za poslední měsíce neusnul na vavřínech a svůj podnik přizpůsobil současné situaci, kdy se nabídkou více zaměřil na požadavky českých strávníků. Tato původně neplánovaná transformace mu dala nejspíš natolik zabrat, že s novými nápady šla kila pryč jedna radost.

VIDEO: Hubená Viki z MasterChefa šokovala v show kily navíc: Mohl za to drsný rozchod!

Video
Video se připravuje ...

Hubená Viki z MasterChefa šokovala v show kily navíc: Mohl za to drsný rozchod! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, instagram

Fotogalerie
34 fotografií