Sedm smrtelných hříchů a jeden motýl minulé úterý pořádně otestovali sedmero soutěžících MasterChefa. Z výzev nejhůře vyšla favorizovaná Viki a soutěž navždy opustila. Pro zbylou šestku si trojice porotců tentokrát připravila překvapení, jež je zahřeje na duši.

Pod tajemnou bedýnkou Pavlína, Pavel, Roman, Chili, Pepa a Ivkanašli suroviny, které jim vybrali rodinní příslušníci. Soutěžící jsou v soutěži už několik měsíců, a tak je setkání s rodinou opravdu dostalo. Slzám dojetí se neubránil ani nejmladší z porotců Přemek Forejt.

Video: MasterChef Česko: Ze soutěže vypadla Viki

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Ze soutěže vypadla Viky. TV Nova

Připadl na něj totiž úkol doprovodit do kuchyně MasterChef pomocníky Pepy Nemravy – jeho roztomilé holčičky, které se při vstupu do studia rozplakaly. „Počkej, ty opravdu bulíš?“ všiml si kolegova dojetí Honza Punčochář„Já už to nechci dělat, já to fakt nedávám. Fakt bulím. Ty vole, ty jsi tam nebyl s nimi,“ přiznal se slzami v očích Přemek.

„Nečekal jsem holky. Čekal jsem, že třeba dorazí máma nebo manželka. Doufal jsem, že mě toho ušetří, ale jsem moc rád, že jsou tu,“ prozradil příjemně překvapený Pepa, kterého návštěva dostala do kolen.

Jak se mu podaří uvařit oblíbené jídlo jeho dcer? Půjde i tentokrát jako první na balkon, nebo se utká se svými soupeři v další, opět pečící výzvě? Sledujte zítra ve 20:20 hned po Televizních novinách.

VIDEO: MasterChef Česko: Rodinná výzva dojala nejmladšího z porotců

Video
Video se připravuje ...

MasterChef Česko: Rodinná výzva dojala nejmladšího z porotců. TV Nova

Fotogalerie
110 fotografií