Není dne, dílu, hodiny ani minuty, kdy by Roman Staša dal v soutěži najevo špatné rozpoložení. I když se mu zrovna nedaří, jako například při výzvě, kdy pekl svůj první dort v životě, pořád se usmívá a nic jen tak nevzdává. Bývalý hokejista a dnes hokejový trenér dětí má zkrátka téměř vždy dobrou náladu a úsměv na rtech, proto ho diváci mají rádi a porota jakbysmet.

Bohužel to samé se nedá tvrdit o jeho soupeřce Pavlíně Lubojatzky, jež se naopak stala nejvíce nenáviděnou tváří, které některé choré mozky přejí smrt a třeba i znásilnění. „Ufňukaná Pavlínka“, jak ji na sociálních sítích přezdívají, si svojí trochu extrémní zapáleností pro věc a nevybíravým slovníkem vysloužila skutečně nezáviděníhodnou pozici. A Romana tahle situace dost mrzí.

„Myslím si, že je to už za hranou MasterChefa a všeho možného. Je to moc. Nejvíc mě mrzí na tom, že vše, co ona udělá, je to špatně. Ona už má takovou pověst. Nedovedu odpovědět, proč. Vidím MasterChefa jako lidi okolo a neumím to posoudit. Chápu, že je sprostá, někomu to nemusí vyhovovat, rozumím tomu, ale každý jsem nějaký,“ vyjádřil Roman v rozhovoru pro expres.cz svůj střízlivý názor na chování Pavlíny a nenávist vůči její osobě.

Druhým trnem v oku letošní řady MasterChef Česko je pro diváky Pavel Švec alias „mamánek Pája“. Ten se divákům zprotivil především neustálými připomínkami o své mamince, se kterou, zdá se, má skutečně silné pouto. Dokonce i podle Romana až nezdravě silné. „Pája to schytává kvůli mamince. Všeho moc je příliš. Neříkám, že bych ho neměl rád a nerespektoval jako kuchaře, ale mám pocit, že je to moc. Když se na to dívám zpětně, tak musím říct, že maminky jsou důležité, ale nemůžou v naších životech hrát roli v každém našem kroku. To je můj názor. Každý si o tom myslí své,“ musel v rozhovoru pro Expres s názorem diváků kulantně souhlasit i Roman Staša, který je zatím jedním z adeptů na výhru titulu MasterChef.

Jestli ale skutečně zdárně dojde až do konce celé soutěže, na to si diváci budou muset počkat. Kvůli koronaviru TV Nova 10. června odvysílá poslední předprázdninový díl a na obrazovky se tak kuchařská show vrátí zase až po delší pauze koncem léta.

VIDEO: Pavlína z MasterChefa: Proč jsem u vaření vulgární?
Video
Video se připravuje ...

Pavlína z MasterChefa: Proč jsem u vaření vulgární? TV Nova

Fotogalerie
28 fotografií