Týden co týden bylo zvykem, že diskuze kolem pořadu MasterChef se točily kolem jediné osoby - Pavlíny Lubojatzky. Řada diváků ji neměla v lásce, a tak nadávala, že nemá v soutěží co dělat. Přesto se dostala až do finále, díky čemuž se pro mnohé z posledního večera stal pomalu souboj na život a na smrt. Tomu také odpovídaly komentáře po skončení - všude na sociálních sítích zněly radostné pokřiky!

„Jsem řvala přes celý byt. Já mu to přála od začátku!“ přiznala jedna divačka a podobných hlasů zaznělo více. „My jsme řvali všichni 4, jako když dáme vítězný gól v hokeji na mistrovství světa,“ připojila se paní Michaela. „Hulákal jsem, jako kdyby Češi vyhráli na mistrovství světa....je to super a Romanovi to moc přeji....fandil jsem mu a doufám, že zůstane u této práce,“ připojil se Josef a někdo jiný zase přizvukoval, že svými bujarými oslavami dokonce probudil i psa.

Řada lidí se tak shodla na tom, že Roman Staša si titul MasterChefa i trofej skutečně zasloužil, a to i přes různé katastrofy, co ho během soutěže potkaly. „Dvakrát málem zapálil studio. Opařil se, přiotrávil. A přece ho nic nezastavilo....MasterChef na svém místě,“ znělo hodnocení. Ostatně svůj podíl na tom měla i druhá finalistka Pavlína, která se netěšila moc velké přízni a navíc se ještě těsně před finálem nechala slyšet, že si prý Romana „namaže na chleba“ ve smyslu, že ho jistě porazí, protože prý soutěži obětovala vše a pořádně dřela.

VIDEO: MasterChefem je Roman: Jaká byla jeho cesta soutěží?

Video
Video se připravuje ...

MasterChefem je Roman: Jaká byla jeho cesta soutěží? TV Nova

Její nedostatečnou skromnost a pokoru jí ale diváci rázem vrátili. „Říkala neskromně, že si ho namaže na chleba. Tak si jí máznul on a v dost tlusté vrstvě,“ mínil kdosi a pár dalších lidí v komentářích také její výrok připomnělo. Pavlínu někteří diskutující také nepěkně titulovali jako »trpaslíka« či ráčkující »Pindruši« (podle škodolibých postav ze známé pohádky). Několik lidí se pak v průběhu finále dokonce obávalo, že v případě jejího vítězství to sami nevydrží a rozbijí své televize, případně je vyhodí vzteky z oken. „Byla jsem napnutá, od rána čumim na eshopech na televize, páč jsem měla obavu, že jak vyhraje Pavlína, rozkopu to do poslední částečky,“ přiznala jedna divačka s tím, že si úplně okousala nehty. 

Fanoušci Romana měli tedy jasnou převahu, ovšem samozřejmě se našli i lidé opačného názoru, kteří fandili emotivní Pavlíně. „A já to přála Pavlíně. Dřela do posledního dne. Nicméně gratulace Romanovi,“ napsala paní Ivana.  Někdo jiný se zase nechal slyšet, že byla dobrá. „Já fandila Pavlínce, už jenom protože nejsem ovce,“ tvrdila dokonce paní Monika. „Lidi nic z toho neochutnali, neví nic o vaření, ale nelíbí se jim, jak Pavlína vystupuje, a tím pádem přece nemůže umět vařit, ať předvede cokoliv...  Trošku objektivity by to chtělo!“ dodala. Pravda je, že kulinářská show byla letos spíše o emocích a sympatiích, ale Nova si alespoň dokázala udržet sledovanost a zájem diváků až do posledních chvilek.

VIDEO: Titul MasterChef Česko 2020 vybojoval Roman Staša! Porazil Pavlínu!

Video
Video se připravuje ...

Titul MasterChef Česko 2020 vybojoval Roman Staša! Porazil Pavlínu! TV Nova

Roman bude už ve středu od 12 hodin naším hostem - rozhovor s ním budete moci sledovat na instagramu Blesku!

Fotogalerie
68 fotografií