Držitel 45 zlatých medailí Jevgenij Pljuščenko si dnes žije takřka jako ruský car. Spolu s manželkou Janou Rudkovskou (46) vychovávají osmiletého Sašu a loni přišel na svět syn Arsenij (1). Dalším členem jejich domácnosti byla černá čivava, což se nyní změnilo.

Ne že by se snad bývalá krasobruslařská hvězda zbavila nebohého pejska, naopak! Rodiče, kteří si potrpí na ten největší luxus a perfektní výsledky syna Alexandera, jenž jde v otcových šlépějích, pořídili chlapci a vlastně i sobě další dva psí členy rodiny. „Vítejte v naší rodině! Bella a Motya!“ napsal Jevgenij na instagram k fotce. Co na ní je?

Na snímku stojí se synem Sašou, oba se usmívají od ucha k uchu, a zatímco Jevgenij v ruce drží štěně pomeraniana, malý Saša v ní má kromě starší členky rodiny ještě jednoho pejska - světlé štěně čivavy. Kdo se tedy bojí o Alexandera, jehož videa z drsných domácích tréninků jsou tak trochu nechvalně proslulá, nemusí mít až takové obavy. Chlapeček, jak vidno, někdy zažívá i běžné dětské radosti!

VIDEO: Mladý Pljuščenko podstupuje drezuru

Video
Video se připravuje ...

Mladý Pljuščenko podstupuje drezuru Instagram

Fotogalerie
72 fotografií