Bývalý olympijský krasobruslař Jevgenij Pljuščenko a jeho manželka Jana Rudkovská (46) šokovali všechny své příznivce v říjnu loňského roku, kdy se zčistajasna pochlubili nejnovějším přírůstkem do své rodiny. Přestože Jana nebyla těhotná, dočkali se manželé Pljuščenkovi miminka. Jak se Rudkovská zmínila v rozhovoru pro ruskou mutaci magazínu Tatler v listopadu 2019, po prodělané operaci už nebyla schopná přirozeně počít dítě, a tak si malého Arsenije nechali odnosit náhradní matkou. Až dosud chlapečkovu tvář nikdo neviděl - rodiče ji na sociálních sítích vždy zakrývali, buď nálepkami, anebo byl klouček prostě otočen ke kameře zády.

Po sedmi měsících se mu však jeho rodiče rozhodli založit instagramový účet, a stejně jako ten, který patří Alexanderovi, co se už od svých tří let věnoval modelingu, mu jej spravuje jeho maminka Jana, někdejší modelka a podnikatelka. Konec je tak všem spekulacím, jak nejmladší člen Pljuščenkovic klanu vypadá!

Prvním příspěvkem se stal rozkošný snímek chlapce stojícího u nádherně nazdobené postýlky, a to s popiskem: „Ahoj všichni! Jsem Arsenij Pljuščenko! Je mi 8,5 měsíce! Jsem blonďatý a mám modré oči. Doma mi říkají ‚řediteli‘, to kvůli mé zvědavosti a potřebě kontrolovat všechny členy rodiny!“

VIDEO: Mladý Pljuščenko podstupuje drezuru.

Video
Video se připravuje ...

Mladý Pljuščenko podstupuje drezuru. Instagram

Není pochyb o tom, že malého Seňu, jehož obličej je až nápadně podobný jeho staršímu bratříčkovi Sašenkovi, mají stejný nosík i plavé vlásky, čeká dětství prožité v neskutečném luxusu. Jenže je otázkou, zda přepych dokáže vynahradit nedostatek kontaktu s vrstevníky a opravdové, skutečně bezstarostné dětství.

I malý Alexander má docela všechno, na co si jenom vzpomene - a přesto se o něm mluví jako o dítěti, které se snad ani neumí pořádně a hlavně přirozeně usmát, jelikož vyrůstá ve zlaté kleci. Odmalička podstupuje tvrdý výcvik, aby dosáhl úspěchů na ledě jako tatínek Jevgenij. Ten totiž v soutěžích, kterých se během své aktivní kariéry účastnil, posbíral neuvěřitelných 45 zlatých, 12 stříbrných a čtyři bronzové medaile.

Jeho rodiče se navíc nikterak nestydí ani za to, že jsou ve výchově poměrně dost drsní. Na sociálních sítích hojně sdílejí videa z chlapcova tréninku, na nichž dítě často pláče bolestí, a Rudkovská, mimochodem blízká přítelkyně ruského prezidenta Vladimira Putina (68), v jednom rozhovoru zase popisovala, že kloučka, když zlobí, klidně seřeže a za trest zamkne do skříně. „Mnoho lidí mě kárá za to, že jsem k němu příliš krutá. Mě ale také rodiče bili řemenem a dostávala jsem domácí vězení. A co? Nevyrostla snad ze mě slušná lidská bytost?“ divila se žena, která na svém jednání nevidí vůbec nic špatného. Až čas ukáže, zda se stejná výchova dostane i Seňovi…
Fotogalerie
164 fotografií