Podle informací ruského serveru Championat využila manželská dvojice služeb náhradní matky. O této možnosti se Rudkovská ostatně zmínila v rozhovoru pro ruskou mutaci magazínu Tatler v listopadu 2019, když vyšlo najevo, že po prodělané operaci už nebude moci počít dítě.

„Lásku, štěstí a zdraví všem matkám a aby nám všechny naše děti přinesly všem jen radost! Mám čtyři syny! To není jen velké štěstí, ale také velká odpovědnost vůči každému z nich. Poskytnout maximum všeho možného, ​​učit a chránit před chybami a odhalit talent dítěte je úkolem každé matky. Myslím, že mnoho žen se mnou bude souhlasit. Arsenij má nyní tři měsíce! Hrdina roste a jsem velmi ráda, že mám víc starostí a potíží, to je velké štěstí, pochlubila se nejmladším přírůstkem do rodiny Jana Rudkovská. 

VIDEO: 33 hodin v bolestech a pak „císař“: Komplikace při porodu ženy Tomáše Vernera 

Video
Video se připravuje ...

33 hodin v bolestech a pak „císař“: Komplikace při porodu ženy Tomáše Vernera Kisa Císařová, Aleš Brunclík, Martina Šindelářová

Pljuščenkovi jsou proslavení svou posedlostí po luxusu, a tak je i nejmenší chlapeček zahrnutý vším nejdražším. Dětský pokojíček vypadá jako z designového magazínu - postýlka s nařasenou záclonou, stylový bílý kočárek a starožitný nábytek. Maličký Arsenij má na sobě tričko od Diora, což je značka, kterou Jana zbožňuje.

Rudkovská má z druhého manželství syna Kolyase. Její exmanžel Baturin měl z předešlého vztahu ještě syna Andreje, kterého dvojice adoptovala. Oběma je nyní 18 let. S krasobruslařem má syna Alexandera (7), který je hvězdou sociálních sítí.

VIDEO: „Tomík“ Verner junior: Českou zdrobnělinou krasobruslař zmátl thajské příbuzné.

Video
Video se připravuje ...

„Tomík“ Verner junior: Českou zdrobnělinou krasobruslař zmátl thajské příbuzné Kisa Císařová, Aleš Brunclík, Martina Šindelářová

Fotogalerie
57 fotografií