Film, který vznikl podle knížky Gump, který naučil lidi žít, se konečně dostal do kin. Premiéra byla kvůli pandemii dvakrát odložená. Tvůrci věří, že filmová podoba bude mít stejný úspěch jako kniha, která se stala nejoblíbenější knihou roku a získala na cenách Magnesia Litera Cenu čtenářů. 

Na premiéru jako první dorazil autor knihy Filip Rožek i s Gumpem a po něm další hvězdy v doprovodu psích hrdinů z filmu. O největší poprask se postarala zpěvačka Olga Lounová (40), které ňadra doslova vypadávala z dekoltu. 

Cestou sem se mi to nějak uvolnilo a doufám, že to nepraskne úplně. Musím se hlídat, protože opravdu chybí málo a já tady budu nahoře bez,“ smála se Olga, která pro charitativní projekt na pomoc týraným a opuštěným psům napsala píseň Protože to nevzdám. Ta se stala hitem na YouTube a má už 17 milionů zhlédnutí. Lounová si červenou róbu vypůjčila ve svatebním salonu. 

VIDEO: Tvůrce psího hrdiny Gumpa bojuje proti množírnám: Psí byznys v covidové době děsivě narostl

Video
Video se připravuje ...

Tvůrce psího hrdiny Gumpa bojuje proti množírnám: Psí byznys v covidové době děsivě narostl Markéta Volfová, Lukáš Červený

„Už dlouho jsem po těchto šatech pokukovala a přála si je vynést, tak se mi to konečně splnilo. Po dlouhé době mám na sobě róbu a užívám si to,“ dodala se smíchem Lounová. Od jejího dekoltu nedokázal odtrhnout oči ani režisér filmu F. A. Brabec (66). 

Jedinou konkurencí v nadupaném výstřihu Olze byla manželka slovenského rapera Majselfa Jůlia. Ta na rozdíl od zpěvačky má prsa vyztužená silikonem, a tak ani jí se nikdo do očí nekoukal. 

Po red carpetu se prošly další hvězdy jako blogerka Anna Šulcová (22), muzikant Richard Krajčo (44) s manželkou Karin (47) a jejich třemi dětmi, nebo Marek Ztracený (36) se snoubenkou Marcelou a synem Markem. 

Fotogalerie
61 fotografií