Lucie, za svobodna Králová, byla vždy holka krev a mlíko a její přírodní pětky právem budily pozornost. Po sňatku s bývalým hokejistou Jiřím Šlégrem se stáhla do pozadí, dokonce zvládla utajit třetí těhotenství a loni v říjnu se pochlubila synem Ronem, který se narodil v květnu v porodnici v Ústí nad Labem. 

Jako jedna z posledních si Šlégrová před časem zařídila profil na sociální síti. Dlouho váhala, zda se tam má jako její kolegyně modelky vystavovat v plavkách.

VIDEO: Lucie Šlégr Králová: Druhé líbánky s manželem! Po dlouhé době bez dětí

Video
Video se připravuje ...

Lucie Šlégr Králová: Druhé líbánky s manželem! Po dlouhé době bez dětí Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

 

Manžel mi říká, tvl stoupni si před to zrcadlo a cvakni to. Přijde mi to odvážné, ale tady teda jsou... Jsem samozřejmě šťastná, že nemám těch 24 kg, co jsem zase při těhotenství nabrala, a tak teda jooo jsem částečně pyšná, že ze mne není Škopková, i když to vše musím ještě zpevnit,“ tvrdí bývalá královna krásy. 

A od té chvíle přidává jednu fotku v plavkách za druhou. Akorát mění barvy - růžovou střídá bílá nebo se v bazénu cachtá v červených a oranžových. „No tak to je nádherná mořská panna,“ shodují se nadšení sledující jejího profilu. 

Fotogalerie
55 fotografií