Plavovlasá moderátorka Lucie Borhyová je jednou z těch mála žen, k nimž byla příroda náramně štědrá: Kromě příjemného hlasu a kultivovaného vystupování se totiž pyšní i krásným obličejem, tělem antické bohyně, a dekoltem, ve kterém by se chtěl ztratit (a nejenom pohledem) nejeden muž. A ona si je toho nepochybně moc dobře vědoma, jelikož její oficiální instagramový profil se nyní, v době, kdy si užívá dovolené, jenom hemží fotkami, na nichž je zpravidla minimálně oblečena... Což její příznivci rozhodně oceňují. Takhle ji totiž z televizních obrazovek rozhodně neznají!

U moře dává Borhyová všem na odiv svou postavu, která rozhodně nevypadá na to, že patří dámě se čtyřmi křížky na krku… a která odrodila dvě krásné děti. Synka Lucase (12), kterého má se svým někdejším řeckým přítelem Nikem Papadakisem (45), a dcerku Lindu (7), jejímž otcem je Lucčin bývalý partner Michal Hrdlička (32), co jednu dobu působil jako „sporťák“ na Nově.

Ať už jde o momentky z pláže, na nichž Lucka dovádí ve vlnách, či se zmrzlinovým pohárem, který tu v horkém počasí mlsá, na všech vypadá naprosto dokonale – a tak není divu, že se její snímky dočkaly celé řady pochvalných srdíček i obdivných komentářů.

VIDEO: Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme...

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová: Na třetím dítěti momentálně nepracujeme... David Turek, Jan Jedlička

Svými „lajky“ ji ocenili například Jan Musil (54), jenž se proslavil na Nově coby moderátor talkshow Áčko, herečka Adéla Gondíková (47), která byla donedávna hvězdou seriálu Sestřičky z „konkurenční“ Primy, anebo herci Jan Antonín Duchoslav (56) a Martin Zounar (54). Ostatně mrkněte do naší galerie a posuďte sami, jak moc Borhyové sluší slaná voda ve vlasech, a takzvaný „vitamín sea“ na do bronzova opálené pleti. Není pochyb, že takové sexy krásce závidějí její křivky i ženy o deset či dvacet let mladší. Ty všechny totiž hravě vnadná blondýnka strčí do kapsy!

Fotogalerie
74 fotografií