„Některé lásky na první pohled vydrží celý život. Tak jsem to měla se svými dcerami a tak to budu mít se svou vnučkou, která se před týdnem 7. 7. narodila,“ rozplývala se na instagramu Jana Paulová.

Ani jsem si nemyslela, že být babičkou mi přinese takovou radost a štěstí. Na světě je zase krásně a všechno dává smysl. Děkuju Ti, Anežko, děkuju Ti, Dane,“ poděkovala šťastná herečka dceři Anežce a jejímu partnerovi za dárek v podobě nového člena rodiny.

Sdílela také fotku s malou vnučkou v náručí. „Nádherná fotečka, krásná a milující babička, náruč plná lásky a dojetí. Užívej si malé a své nové 'role', Jani. Moc pozdravujem," poslala jí vzkaz modelka Tereza Barošová (39), manželka fotbalisty Milana Baroše (39).

„Jano moje milá, moc ti přeju vnučku! Gratuluju! Mám vnuka a jsem šťastná! Tak vidíš, že jsme to posunuly o level, jak jsme si slibovaly ve čtrnácti! Papa,“ vzkázala zase kamarádce přes sociální síť spisovatelka Halina Pawlowská (66). A Janu tím potěšila. „Vždycky mě rozesměješ a teď jsi mě dojala,“ odpověděla jí dojatě. 

VIDEO: Rozdováděná Jana Paulová šla z náruče do náruče: Upřímná slova o nevěře! 

Video
Video se připravuje ...

Rozdováděná Jana Paulová (65) šla z náruče do náruče: Upřímná slova o nevěře! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
39 fotografií