Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Moderátorka Lucie Borhyová (43): Sexy dovádění v plavkách! Fanoušci už se nemohli dočkat

/
  • Lucie Borhyová je v plavkách sakra sexy
    7. července 2021 ● 13:40

    Moderátorka zoravodajství na Nově Lucie Borhyová (43) se zdánlivě pro plavky narodila. I po dvou dětech má skvělou postavu a její dekolt zvedá tlak. Léto už je tady, a tak blondýnka provokuje v bikinách. 

  • 1.

    Plážová divoženka

    Určitě jsem musela žít v minulém životě někde u moře, jinak si svoje pocity, když jsem u něj, nedokážu vysvětlit,“ tvrdí Borhyová, jež u moře čerpá sílu a energii.

  • 2.

    Žluté melouny

    Lucie velmi často a ráda ukazuje své poprsí. Opálená ňadra ve žlutých plavkách jsou k nakousnutí...

  • 3.

    Po porodech ještě větší kost

    Okouzlující moderátorka TV Nova Lucie Borhyová je ukázkovým případem ženy, jejíž tělo nijak nepoznamená věk, ale ani fakt, že má dvě děti. Dokonce přiznala, že porody mu jenom prospěly, a tak má postavu lepší než před nimi. A nezbývá nic jiného než souhlasit.

  • 4.

    Plavkový speciál

    A i přes to, že populární moderátorka před více než třemi lety překročila práh čtyřicítky, rozhodně se má čím chlubit. Možná stojí za úvahu nafotit nový plavkový kalendář. 

  • 5.

    Růžový bombonek

    Lucie Borhyová je stálicí televize Nova. A pravidelně každé léto se vydává na dovolenou k moři. Jinak tomu nebude ani letos. Pravidelně jezdí do resortu svého ex a otce syna Lucase na řecké Krétě. 

  • 6.

    Září jako slunce

    Díky svému věčnému úsměvu si Lucie získala u diváků neskutečnou oblibu. Na obrazovkách ji vídáme už více než dvacet let. Pomalu se zdá, že Borhyová snad vůbec nestárne. Je stále stejně krásná a sexy. 

  • 7.

    Modrá je dobrá

    Moderátorka nemá problém se pro své fanoušky odhalit a dobře dělá. Ti se pod každou fotkou, kde je v bikinách, vždy rozvášní a komplimenty plní diskuze.

  • 8.

    Omračující úsměv

    Fanoušci Lucii nikdy neviděli zamračenou. Její široký úsměv je pro ni pověstný. 

  • 9.

    Tohle tělo samo není

    Moderátorka navštěvuje oficiální akce převážně sama nebo s kolegou Reyem Korantengem. Partnera Michala Smečku zkrátka nechávala doma, i když všichni ví, že už je s ním pět let. „Žijeme spolu v jedné domácnosti, ale už je to tak dlouho, že mi nepřišlo zajímavé o tom mluvit,“ uvedla před časem pro Blesk Borhyová.

  • 10.

    Bez pohybu by to nešlo

    Bez pravidelného pohybu by to nešlo. Lucka přiznává, že chodí dvakrát týdně do fitka, běhá na páse, a kdykoliv to jde, protančí střevíčky. 

    Fotogalerie
    39 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 16

mak: Tahle "krásna, co vypada o 20 let starší, než je... 🙄🤣
Nehezká, hloupá, namyšlená, bezphledná, neschopná žít ve vztahu, protože ona opravdu není střed vesmíru.

Jinak je uz dost stará a detna na to, abyste z ni dělali sexuálně žádoucího diblika. Sexy ona neni vůbec, libi se jen tem, kdo chtějí vykourit.

Fanoušci? Ona někdy nějaký měla? 😲🤣 do, a hlavne PROČ vytváří tohle lživý PR?

Od tý doby, co ma tu obrazovku vlezla, si ti, kteří k ní mají nějaké emoce, nepřejí nic jiného, než aby odešla. Je absolutně nevhodna pred kameru uz tim svym xixtem.

(28. 07. 2021 09:30)

Evka4: Lucka je krásná žena a opravdová profesionálka. Mám ji moc ráda, je jedna z nejlepších a dlouho ještě bude

(08. 07. 2021 09:06)

blamal: Chtelo by to nejakej napad. Uz leta vytahuje Borhy bud tema tatinci jejich deti, nebo se pitvori v plavkach. Jo, a obcas jeste vytahne srdceryvnou historku, jak dre pro charitu. Nuda.

(08. 07. 2021 07:37)

provokaterka: Už dávno by se měla fotit v časopise pro seniory.

(07. 07. 2021 16:18)

prochaskanamoste: Chtěla bych vidět tu "fuchtli", co máš doma. LB je nádherná žena, krásný obličej i postava (po 2 dětech), úspěšná, milá a jistě není ani hloupá. Zbláznit se z ní nikdo nemusí, ale psát o ní sprostě taky ne.

(07. 07. 2021 14:55)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy