Obě slavné influencerky se v posledních dnech objevily na významných událostech naší plesové sezony – zatímco Dominika Myslivcová zazářila na Česko-Slovenském plese v Praze, Nela Slováková vyrazila na Ples jako Brno.

Obě přitom vynesly dost podobný model, který se nejvíc lišil barvou – Dominika sáhla po rudé, Nela po jasně zelené. Střih i detaily ale byly dost podobné. Obě měly na dlouhé áčkové sukni vysoký rozparek, pas definovaný pruhem látky a z něj dva pásy látky přes ňadra asymetricky spojené jen na jednom rameni. 

Jak známo, Nela nemá ráda konkurenci, a tak nápadně podobným modelem jí Dominika zřejmě šlápla na kuří oko. Slováková se rozhodla nenechat nic náhodě a svou fanouškovskou základnu na sociálních sítích oblažila pěkně za čerstva drsnou kritikou Myslivcové. 

„Tohle je teda síla. Posun. Realita vs. Instagram... Bohužel,“ ulevila si vítězka reality show Hotel Paradise u dvou snímků Dominiky ze sobotního Česko-Slovenského plesu – jedním od fotografů z médií, kteří na místě fotili slavné tváře, a druhým přímo z Dominičina instagramu, na němž podle Slovákové vypadala až podezřele dobře. 

Netrvalo dlouho a na urážku zareagovala i sama Myslivcová, která před pár měsíci, v srpnu 2023, porodila svého prvního syna Deriana. „Sice jsem se nechtěla vyjadřovat, ale píše mi vás tolik, že teda dobře. Všichni přece moc dobře víme, že NS je nejkrásnější žena ve vesmíru s nejlepší postavou, nejkrásnějšími silikonovými ňadry, nejlepší podnikatelka, jediná v této republice, co má vztah s normálním reprezentativním klukem, chytrá a hlavně se srdíčkem na pravém místě,“ rýpla si jízlivě v prohlášení ve svých instastories. 

„Ano, to my všichni moc dobře víme. No a pak jsou tady ti druzí, méně dokonalí, ale o to mnohem víc šťastnější. Víc k tomu nemám co říct, řešit takové malichernosti bych čekala od nějaké osmnáctky, ale né od ženy, které táhne na 40,“ smetla Dominika útok ze stolu. 

 

Video
Video se připravuje ...

Kojící matka Myslivcová ČS plese: Trable s nalitými ňadry! Markéta Reinischová, Daniel Kristl

Fotogalerie
85 fotografií