Známá kverulantka Nela Slováková má sice sama na krku nejeden podnikatelský průšvih, rozhodně se ale neváhá strefovat do ostatních. Její aktuální obětí se stala modelka a misska Natálie Kočendová

Natálie před časem představila vlastní značku kosmetiky, čímž se stala přímou konkurentkou brněnské podnikatelky. A odezva na sebe nenechala dlouho čekat. „Bohužel to není kosmetika N. K. Je to kosmetika z AliExpressu, kde vám nabízí personalizované logo, které vám na kosmetiku natisknou,“ rozepsala se na sociálních sítích a způsobila poprask.

„Je toho plný internet. Stránky jako AliExpress chvála pánubohu nesleduju, ale od mých followers toho mám na N. K. plný inbox. Mohu poslat foto do zpráv,“ pokračovala. „Jsem alergická na to, když někdo dělá z lidí idioty,“ dodala vítězka reality show Hotel Paradise. 

Právníci Kočendové: Může jít o trestný čin!

Sexbomba z Love Islandu Kočendová podobné tvrzení zcela odmítá. „Paní Slováková toto tvrzení nesměřuje jen k mé osobě, což jsem si stihla všimnout během jejího podnikání. Napadání na produkty z AliExpressu šíří i na adresu jiných úspěšných žen, kde se snaží škodit – bohužel jediný, komu škodí, je ona sama,“ vyjádřila se ke kauze a prozradila, že už celou věc směřuje k soudu. 

„Aktuálně celou situaci řeší moji právníci. S ohledem na to, že sama provozuje e-shop s kosmetickými výrobky zaměřenými na stejný trh a tímto je se mnou v konkurenčním vztahu, jedná se o nekalosoutěžní jednání. Nekalá soutěž je zakázána ust. § 2976, odst. 1 občanského zákoníku a může být zároveň i trestným činem,“ pokračovala Kočendová. 

Někdo umí, někdo čumí?

Slováková mezitím nepřestává rýpat... „Někdo umí, někdo čumí. Slevovej kód na AliExpress nebude? Já ten bizár občas miluju!“ poslala přes stories konkurentce jízlivý vzkaz z dovolené na Bali, kde se aktuálně rekreuje.

Kočendová: Vůbec ji neznám!

Kočendová nicméně dala jasně najevo, že přes sociální sítě nic řešit nebude a rozhodně se na nich teď nemíní nijak obhajovat. Já se ani s paní Slovákovou neznám osobně a její chování se neslučuje s mýma hodnotama, tudíž jakékoliv obhajování je pod moji úroveň. A tak jí přeji, aby v životě našla sebe sama a dařilo se jí nejen v životě, ale i podnikání, aby nemusela být tak jedovatá,“ uzavřela věc. 

Fakt, že do hry zapojila i právníky, Slovákovou zjevně pořádně naštval.Ku*va. Pokud jsem člověk se zdravým úsudkem, objednávám věci z AliExpressu a tvrdím, že jsou mé, a někdo na to přijde, tak sklopím oči, řeknu pardon, omluvím se, a tím to hasne. Chybama se člověk učí, já o tom vím své,“ ulevila si v instastories. Tak uvidíme, jak dopadne případný soud. 

Video
Video se připravuje ...

Natálie Kočendová je jednou z nejkrásnějších českých modelek Instagram

Fotogalerie
62 fotografií