Jedny z nejtěžších chvil v životě teď prožívají blízcí Petry Friedlové. Ta už dlouho bojuje se zákeřnou nemocí, a i když to vypadalo, že to nejhorší má už za sebou, opak je bohužel pravdou.

„Jak už tady všichni víte, Péťa bojuje dlouhodobě o svůj život. Poté, co byla krátce doma, se její stav bohužel opět zhoršil. A vše začalo nanovo. Je to pro ni každodenní utrpení, ale věříme, že to zvládne,“ napsala minulý čtvrtek na Petřin facebook zřejmě kamarádka, která se jí stará o sociální sítě.

Na instagramovém profilu Petry se ale ve středu objevily dva příspěvky, které všechny vyděsily. „Bojovala z posledních sil jako lvice, ale síly organismu na to nestačily a srdíčko řeklo dost. Teď bude nějaký čas jen spát,“ stojí na jejím profilu.

„Tvůj strážný anděl bude nad tebou bdít a chránit tě. Bůh tě miluje. Teď už netrpí, necítí ty ukrutné bolesti. Duše opustila tělo,“ dodala její kamarádka, čímž vyvolala dojem, že došlo na nejhorší...

„Tak napůl mezi námi stále je. Včera došlo k zástavě srdíčka. Po několika minutách resuscitace, kdy to už nevypadalo dobře. Byla uvedena do umělého spánku,“ vysvětlila webu Expres.cz kamarádka.

Dojemná slova bojovnice

Se složitým životním obdobím se svěřila i sama Petra Friedlová. Své pocity popsala ještě v září. „Nic dobrého mě za poslední měsíce nepotkalo. Spíše naopak. Jsem totálně vyčerpaná, unavená, zklamaná. Ale i to je život. Není vždy vše zalité sluncem. Nicméně důležité je neztrácet víru. Zvednout se a bojovat dál. Žít a ne přežívat,“ napsala tehdy modelka.

„Jsem vděčná za svůj život. Každý den děkuji pánu bohu. Protože nic není samozřejmostí. Tak tolik z mého private life. Doufám, že vy ostatní tady se máte krásně. Plníte si své sny. A plnohodnotně žijete své životy. A pokud ne a jste na tom nějak podobně jako já. Nebo hůř. Věřte, že zase bude lip,“ dodala tehdy Petra.

Mysl všech jejích příznivců a blízkých je teď s ní a všichni doufají v jediné – že bude Petra opět v pořádku.

 

Video
Video se připravuje ...

Moderátor Martin Pouva se rozhoupal! Chystá druhou svatbu! David Turek, Petr Soukup

Fotogalerie
42 fotografií