Pravidelní diváci Love Islandu si jistě dobře pamatují okouzlující missku Natálii Kočendovou, která soutěžila v minulé sérii. Tehdy se ve vile na Kanárských ostrovech dala dohromady s fotbalistou Davidem Vitáskem (21). David ale produkci zatajil, že už doma jednu holku má, a když to prasklo, z reality show ho vyrazili. 

Utajené děvče nicméně po týdnech sledování Davida, jak v televizi cukruje s jinou, zřejmě přešla na vztah chuť a David pak i v reálném životě ještě asi rok udržoval vztah právě s Natálií. Bohužel, ani tahle láska nakonec nevyšla a dvojice v červenci oznámila rozchod. 

Pokud jste patřili mezi fanoušky vnadné blondýnky, čeká vás příjemné překvapení! Podle informací Blesku se totiž Natálie Kočendová do vily Love Islandu co nevidět vrátí a diváci si tak její přítomnost v pořadu budou moci vychutnat hned dva roky po sobě! 

Video
Video se připravuje ...

Účastníky Love Islandu čeká největší zvrat! Odolá Claude pokušení? 

Informaci už nenápadně naznačila i jedna z posledních epizod, v níž srdíčka rozebírala bývalé (i současné) účastníky soutěže. Právě Natáliino jméno při tom zaznělo velmi často... Kluci zmiňovali krásné oči i příjemný charakter, Ráchel (22) dokonce prohlásila, že vypadá jako bohyně. Tak uvidíme, jaké drama s sebou modelka přinese!

Nad tím, zda ve vile opět s někým utvoří pár, ovšem visí otazníky. Podle některých informací totiž její vztah s Davidem Vitáskem není tak ukončený, jak se dvojice od letošního léta tváří. Pokud by to byla pravda, šlo by o porušení pravidel – a Natálie by mohla z vily vyletět – stejně jako loni David. 

Missce moc nepomáhá ani Davidovo vyjádření, které k věci poskytl médiím. „Mám starosti, že Natálie do Love lslandu jde. Jak to mezi námi je, to si nechám pro sebe. Uvidím, jak se to bude vyvíjet,“ mlžil tajemně pro Expres.cz. Míří snad Natálka do vily zadaná?

Video
Video se připravuje ...

Drama v Love Islandu: Paulína přiznala, že myslí na dva kluky. TV Nova

Fotogalerie
109 fotografií