Bývalý přítel Ráchel Karnížové Tomáš Drahoš alias Tomy Kotty se rozhodl využít šance, kdy je Ráchelka odstřižená od světa, a vyšel ven s vlastní verzí událostí kolem jejich dubnového dramatického rozchodu. 

Finalistka Miss Universe tehdy zveřejnila fotky, videa i záznamy společných konverzací, které měly dokazovat, že se na ní moderátor dopouštěl domácího násilí. Kotty se ke všemu přiznal, nasypal si popel na hlavu, přiznal i problémy s alkoholem a nechal se zavřít do léčebny. Pak ale zařadil zpátečku a od té doby tvrdí, že z toho, co říká Ráchel, je pravda jenom něco. 

„Když jsem se dozvěděl, co moje ex povídá na veřejnosti... Byla to zatím asi největší emocionální rána, jakou jsem v životě dostal. Poprvé se mi stalo, že mě něco tak položilo, až jsem zůstal totálně prázdný,“ rozpovídal se teď pro slovenský týdeník Emma. 

Na Ráchel se prý ale nezlobí a necítí k ní ani žádnou nenávist či zášť. „Ale chvíli to trvalo, než jsem se s tím vyrovnal a přijal realitu. Že jiná už nebude. Zklamání je asi nejvýstižnější slovo,“ stýskal si periodiku, zatímco jeho bývalá láska soutěží o přízeň diváků v reality show Love Island na Kanárských ostrovech. Stihla si tam už dokonce najít i nového přítele – tím je obchodník se zlatem Claude Lhotecký (23). 

Miloval ji i v léčebně

Krátce poté, co Ráchel Tomyho veřejně nařkla a ukončila vztah, zamířil moderátor a hudebník dobrovolně do protialkoholní léčebny. Teď přiznává, že si ještě během tamějšího pobytu myslel, že bude všechno zase dobré a s modelkou budou po jeho propuštění opět spolu. 

„Věděl jsem, že se to hodně řeší, ale nevěděl jsem detaily. Neměl jsem mobil ani přístup k internetu. Hodně jsem přemýšlel nad tím, co bude, až vylezu ven. Byl jsem přesvědčený, že až se vrátím z léčení, budeme spolu, vezmu ji na dovolenou, dál budu tvořit... Byl jsem zamilovaný a stále si jel to svoje. I proto mě pak z léčení propustili. Potřebovali, abych vylezl ven a viděl, co se reálně děje, abych se k tomu mohl normálně postavit a dal věci do pořádku,“ říká moderátor. Kdyby prý mohl něco vzkázat svému já z doby před půl rokem, bylo by to stručné: „Vykašli se na ni.“

Po útoku všechno přiznal

Ačkoli dnes Kotty tvrdí, jak ho Karnížová zklamala, těsně po údajném útoku mluvil docela jinak. „Nebudu se k tomu sáhodlouze vyjadřovat. Ano, bohužel, je to pravda a velmi, ani nevíte jak, mě to po lidské a mužské stránce mrzí. Toto, co jsem udělal, je něco, co se nedá omluvit a nemá se to stávat, nikdy a za žádných okolností. I proto jsem se rozhodl dnešním dnem nastoupit na léčbu. Tak, jak jsem Ráchel miloval a doteď miluji, mi to do teď moje hlava nebere, co se stalo. Chci nejen jí, ale i sobě dokázat, že se můžu změnit a být lepším člověkem a mužem,“ sdělil veřejnosti před nástupem na léčení.

Psychické problémy

Jak moderátor v minulosti přiznal, kromě závislosti na alkoholu mu život ztrpčuje i bipolární porucha, kvůli níž na tom občas není nejlépe. „Z velké části za to může moje diagnóza, která se lékařsky nadává maniodeprese. Tuto kurtizánku si už pár let vláčím na zádech v celkem nepěkném stadiu a řeknu vám upřímně, výlet na Chopok (hora v Nízkých Tatrách, pozn. red.) mě teda bavil o hodně víc,“ prozradil na svém instagramu. 

 

Video
Video se připravuje ...

Účastníky Love Islandu čeká největší zvrat! Odolá Claude pokušení? 

Fotogalerie
59 fotografií