Po kauze z letošního května, kdy Karnížová zveřejnila fotky, videa i soukromé zprávy a prohlásila, že ji měl Tomy Kotty v rámci vztahu napadat a týrat, se modelka na fanoušky obrátila s pokračováním. Bohužel ale není zrovna takové, jak by si představovala. 

„Před asi 2 měsíci jsem podávala odvolání na rozhodnutí, které mi přišlo od policie ohledně incidentu, který se stal u mě v mém bývalém bytě, kde mi můj přítel totálně zničil byt. Podle policie to byl přestupek. Včera mi přišlo rozhodnutí, kde to znova a definitivně zamítli,“ prozradila na instagramu. 

„Naštěstí z případu, který se stal u něj, je už obviněný, ale stále čekám na nějaké další informace. Už půl roku?! Nechápu, co tak dlouho trvá. Zamítnout něco jde hned, ale něco dotáhnout do konce trvá milion let. Já bych se už ráda pohla v mém životě, ale vždy, když už jsem OK, tak přijde nějaká další facka, ze které chodím týden jako mrtvola a jen si dokola říkám, kdy už to skončí,“ stýskala si Ráchel. Celou záležitost prý nechce nechat jen tak hlavně proto, aby si Kotty nemyslel, že mu zase všechno projde. 

Známý slovenský moderátor po incidentu televizi Markíza všechno přiznal. „Ano, bohužel je to pravda. Velmi, ani nevíte jak, mě to po lidské a mužské stránce mrzí. Toto, co jsem udělal, je něco, co se nedá omluvit a nemá se to stávat, nikdy, za žádných okolností,“ nasypal si popel na hlavu. O pár měsíců později ale na policii všechno popřel... 

Potýkáte se s problémy?

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Bílý kruh bezpečí – telefonická pomoc obětem kriminality a domácího násilí, nonstop a zdarma: 116 006

Video
Video se připravuje ...

Poslankyně Urbanová o děsu domácího násilí: Miminko se zlomenými kostmi? Selhání tam bylo víc! Markéta Volfová, Lukáš Červený

Fotogalerie
63 fotografií