Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Policie zachránila šest dětí z bytu hrůzy: Otec je zavíral do klece!

Autor: rc - 
26. července 2023
18:40

Otřesný případ zneužívání dětí vyšetřují američtí policisté. Při prověřování oznámení o domácím násilí v jednom z bytů v Las Vegas našli šest dětí, které žily v otřesných podmínkách. Všechny děti byly vyhublé, na těle měly modřiny a podlitiny. Dvě z dětí byly zavřené v kleci pro psa. Vyšetřovatelé zadrželi jejich otce Travise Dosse (31) a jeho manželku, nevlastní matku dětí, Amandu Stamperovou (33).

Policisté 11. června obdrželi oznámení o domácím násilí. Poté, co vstoupili do malého jednopokojového bytu, naskytl se jim otřesný pohled. V kleci pro psa byly zavřené dvě děti (9 a 11). Jedno z dětí mělo na obou očích monokly a po celém těle modřiny.

Podle informací amerického deníku New York Post se jednalo o jedenáctiletého chlapce. Hoch se policistům svěřil, že několik dní hladověl. O jídlo se musel dělit se svými sourozenci. Dokonce jedl zbytky z odpadkového koše. Dítě navíc vypovědělo, že v kleci bylo zavřené celé dny a poté, co se pokusilo z klece vylézt, protože bylo vyděšené, ho otec udeřil do obličeje. Policisté zadrželi Travise Dosse a jeho manželku Amandu Stamperovou. Doss děti bil páskem, provazem, a dokonce pánvičkou, napsal deník Daily Mail

Na tísňovou linku měla volat právě Stamperová, která uvedla, že se schovává v obchodě přes ulici. Doss jí měl údajně vyhrožovat zabitím. Policistům řekla, že jí Doss ukázal snímek dítěte v kleci a řekl jí, že ho kopl tak silně do obličeje, že si myslí, že je mrtvé. Stamperová uvedla, že ji Doss týral a nutil k prostituci. Policisty poslala do bytu, kde byly zavřené děti. Oba dva nakonec skončili v policejních poutech a čelí obvinění ze zneužívání dětí. 

Doss a Stamperová spolu vychovávali ještě sedmé dítě, dvouletou holčičku, která podle výše zmíněných médií nebyla v bytě v době policejního zásahu. 

Video  Muž (48) v Plzni vypil láhev vodky, skončil v nemocnici.  - MP Plzeň
Video se připravuje ...

Martin Lapáček ( 29. července 2023 19:01 )

Fetky od pohledu...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání