Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tragédie v Jihlavě: Žena (43) udeřila během hlídání pětiměsíční miminko do hlavy, dítě zemřelo!

Kojenec (ilustrační foto)
Kojenec (ilustrační foto)  (Autor: Profimedia)
Aktualizováno -
26. července 2023
20:06
Autor: ČTK, pma, rc - 
25. července 2023
19:33

Policisté vyšetřují od 20. července úmrtí pětiměsíčního chlapečka v Jihlavě. V případu obvinili z ublížení na zdraví s následkem smrti 43letou ženu.

„Úmrtím kojence v Jihlavě jsme se začali zabývat ve čtvrtek 20. července. Na základě výsledků provedené pitvy jsme zjistili, že na jeho úmrtí nese podíl cizí osoba,“ uvedla krajská policejní mluvčí Dana Čírtková.

Podle televize CNN Prima NEWS matka pětiměsíčního chlapečka poprosila svou příbuznou, zda by její dítě nemohla na chvíli pohlídat, aby si odpočinula. To ale netušila, co se stane.

Třiačtyřicetiletá žena měla kojence silně udeřit do hlavičky. Chlapeček podle Deníku zemřel na krvácení do mozku. Známá rodiny pro redakci Krimi zpráv CNN Prima News popsala, co se osudný den v domácnosti dělo. „Babička ho držela v náručí a neoživovala ho. Byl z ní cítit alkohol,“ uvedla s tím, že nemluvně mělo na čele modřiny a za uchem velký otok.

„Kriminalisté zahájili trestní stíhání a obvinili z trestného činu ublížení na zdraví s následkem smrti třiačtyřicetiletou ženu. Trestní stíhání je vedeno vazebně,“ doplnila mluvčí. Ta se podle iDNES.cz v neděli k činu doznala a lituje ho.

Obviněné ženě hrozí trest odnětí svobody ve výši osmi až šestnácti let.

Video  Insta Crime Podcast: Záhadné zmizení Terezky (†5) z dětského hřiště  - Jedlička Čebotareva
Video se připravuje ...

new era ( 29. července 2023 00:01 )

Presne moje reakce 🥺

y1xcvbnm ( 28. července 2023 06:39 )

tak nějak mě to napadlo taky co to asi bylo za etnikum

Kristýna Fla ( 27. července 2023 03:27 )

Ožralá babička hlídala vnuka, aby se jeho matka taky mohla jít ožrat. Možná vysvobozní pro chlapečka. Kdoví, jaký by měl život.

JaNat ( 26. července 2023 21:45 )

Ale no tak, máte možnost jeho přípěvky přejít, přeci je nemusíte číst. Každý tu má dost prostoru. Proč hned moralizovat?

lena40 ( 26. července 2023 21:16 )

„Babička ho držela v náručí a neoživovala ho. Byl z ní cítit alkohol,“ uvedla s tím, že nemluvně mělo na čele modřiny a za uchem velký otok. Babičky běžně hlídají vnoučata.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání