Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ve Starých Smrkovicích zemřela žena (†27): Policie zadržela jejího partnera!

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Aktualizováno -
7. dubna 2023
19:22
Autor: VaB, ČTK - 
6. dubna 2023
19:34

Policie vyšetřuje možnou násilnou smrt sedmadvacetileté ženy ze Starých Smrkovic na Jičínsku. Případ se stal ve středu večer, kriminalisté ho zatím kvalifikovali jako těžké ublížení na zdraví s následkem smrti. Jako podezřelého kriminalisté zadrželi třiadvacetiletého partnera ženy.

„Nařídili jsme soudní pitvu a nyní probíhají úkony trestního řízení. Podezřelý skončil v policejní cele,“ uvedla mluvčí policie Eliška Pospíšilová. Protože je vyšetřování případu na začátku, nebude k němu policie zatím zveřejňovat bližší informace.

„Údajně došlo asi k domácímu násilí, byla v bezvědomí a paní oživovali,“ popsala pro CNN Prima News svědkyně. Podle té v domě bydleli teprve čtrnáct dní. S dvojicí doma byla ani ne sedmniměsíční dcera, o kterou se starají sociální pracovnice.

Záchrannou službu měl zraněné ženě zavolat sám partner, kterého policie zadržela. Podle Primy měla zemřelá na těle i starší podlitiny a modřiny, na několika místech i popáleniny. Policie to nepotvrdila ani nevyvrátila. 

Televize na závěr uvedla, že je možné, že bude případ překvalifikovaný na vraždu. K úmrtí mladé ženy došlo ve večerních hodinách. Proběhne i rozhodování o vzetí do vazby.

Video  Kutnohorská zubařka Magdalena Š. stanula před soudem kvůli podezření z vraždy. (4. duben 2023)  - Daniel Šesták
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání