Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Skupina mužů na Teplicku brutálně zmlátila mladíka (21): Pro agresory si přijela zásahovka

Autor: jel - 
6. dubna 2023
14:34

Jednadvacetiletého mladíka minulý týden vylákal jeho známý do domu v Dubí. Když vstoupil dovnitř, surově ho napadla skupina mužů. Bili ho pěstmi i různými předměty, mladík skončil s ranami po celém těle a se zlomeným kotníkem. Pro agresory si došla zásahová jednotka.

Policejní mluvčí Ilona Gazdošová uvedla, že motivem útoku byly pravděpodobně osobní vztahy mezi napadeným a iniciátorem útoku. „Důvodem celého napadení měly být nevyřešené partnerské vztahy a následná žárlivost strůjce celého napadení. Během útoku navíc odcizili muži mobil a neoprávněně mu do něj nahlíželi,“ popsala mluvčí.

Doplnila, že agresoři mladíka bili pěstmi a různými předměty, které použili, aby zesílili útok. Napadený skončil s ranami po celém těle a se zlomeninou kotníku. 

Video  Pro agresory z Teplicka si došla zásahová jednotka.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Kriminalisté po ohlášení skutku ztotožnili iniciátora útoku. „Jelikož byly indicie, že by mohli klást odpor, a vzhledem k jejich trestní minulosti, byla přizvána k celé realizaci zásahová jednotka. Tato vtrhla v den D do místa pobytu organizátora celého napadení,“ vysvětlila Gazdošová s tím, že v domě zadrženého muže policie nalezla předměty, které potvrzovaly mladíkovu výpověď.

Později byli zadrženi i další podezřelí. „Po provedení všech potřebných úkonů bylo trojici sděleno různou měrou obvinění z trestných činů loupeže, vydírání, těžkého ublížení na zdraví a neoprávněného přístupu k počítačovému systému a nosiči informací,“ uzavřela mluvčí s tím, že na dva muže byla uvalena vazba, třetí je vyšetřován na svobodě a účast jiných osob se prošetřuje.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání