Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Z Labe v Pardubicích vytáhli tělo muže: Policie pátrá po jeho totožnosti

Autor: ČTK - 
25. července 2023
10:50

Policie se snaží zjistit totožnost muže, jehož tělo se našlo v neděli dopoledne v Labi v Pardubicích pod mostem silnice I/37 v Nádražní ulici. Podle prvotního ohledání nejevilo známky cizího zavinění, nicméně přesnou příčinu smrti určí až výsledek nařízené soudní pitvy, uvedla mluvčí krajské policie Iveta Kopecká. 

Identita muže je zatím neznámá, proto se policie obrátila na veřejnost s žádostí o pomoc. Tělo mohlo být ve vodě odhadem déle než dva týdny.

Muž byl ve věku kolem 45 až 50 let, vysoký 180 centimetrů a v době nálezu měl 75 kilogramů. Měl tmavohnědé, místy prošedivělé vlasy. Na pravé straně hrudníku si nechal vytetovat štíra, na levém rameni z boku měl tetování pravděpodobně se zvířecími motivy hada nebo mytického draka.

V každém uchu měl náušnici z šedého kovu. Na sobě měl černé triko s krátkým rukávem a červeným potiskem, džínové kalhoty modré barvy značky Smog s hnědým opaskem, na nohou měl hnědé kotníkové tenisky značky Converse velikosti 42. V kapse u kalhot policisté našli přívěsek na klíče ve tvaru Eiffelovy věže.

Fotografie oblečení a tetování jsou zveřejněny na webu policie. S informacemi vedoucími ke zjištění totožnosti neznámého muže se veřejnost může obracet na tísňovou linku 158.

Video  Víte, že většina lidí se topí úplně potichu?  - Videohub
Video se připravuje ...

ukava5 ( 25. července 2023 17:21 )

608211956

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání