Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Partneři měli páchat zvěrstva na holčičce (6): Vše si natáčeli?!

Autor: fik - 
25. července 2023
09:12

Kriminalisté ve slovenské obci Dolná Mariková zadrželi třicetiletého muže a jeho osmadvacetiletou partnerku, kteří měli čtyři roky zneužívat šestiletou holčičku. Hlavním aktérem měl být otčím děvčátka, matka se prý na vše dívala. Soud v pondělí rozhodl o vazebním stíhání dvojice, přičemž oběma hrozí trest odnětí svobody na 7 až 15 let.

Policie oznámila, že v rámci akce s krycím jménem DNO zadržela dvojici, která měla čtyři roky páchat zvěrstva na nezletilé holčičce.

Obětí má být šestiletá dcera, kterou měla zadržená žena z předchozího vztahu. Hlavním aktérem měl být otčím děvčátka, který prý natáčel videa a šířil je do komunity pedofilů na sociálních sítích. Matka měla všemu přihlížet. Podle informací Tvnoviny.sk horor trval neuvěřitelné čtyři roky.

„Policie u zadržených provedla osobní prohlídky, prohlídku domu a prohlídku jiných prostorů a pozemků, přičemž zajistili několik mobilních telefonů, PC a další elektroniku,“ informovala policie. „Vyšetřovatel vznesl oběma obvinění pro spáchání trestných činů sexuálního násilí a výroba a distribuce dětské pornografie.“  

Vyšetřovatel zároveň zpracoval podnět ke vzetí obviněných do vazby, se kterým se prokurátor v plném rozsahu ztotožnil a spis předložil soudci k řízení o rozhodnutí o vazbě. Dvojici hrozí trest odnětí svobody na 7 až 15 let. „Vzhledem k závažnosti skutků a citlivosti případu, protože obětí je nezletilá osoba, nemůžeme poskytnout bližší informace,“ uzavřela policie. 

Sousedé rodiny jsou v šoku

Sousedé rodinu vnímali jako slušnou a spořádanou. O tom, co se mělo dít v jejich sousedství, se dozvěděli až po policejní razii. „My jsme vůbec nic netušili. Přijeli policisté a oba je sebrali, víc nikdo neví,“ sdělil jeden ze sousedů pro deník Plus JEDEN DEŇ. 

„On je odtud, narodil se tady. Ona se k němu přistěhovala i s dcerou, ale moc jsme ji neznali, nechodila mezi lidi. Pokud ale udělali něco takového, je to neomluvitelné,“ vyjádřila se obyvatelka obce. 

Video  Policie doprovodila sanitku, která převážela po dálnici D1 do Brna srdce k transplantaci.  - PČR
Video se připravuje ...

Yvetta Zlínská ( 30. července 2023 06:57 )

Poškozené děcko do konce života. Obnovte trest smrti.

svetlana62 ( 27. července 2023 15:23 )

...hrabe ti úplně...co s tím má narod­nost??­?...vz­pomeň si na Škrlovou a dva malé kluky, mrkni se o zabití mimina v Jihlavě a o nalezení mimina v kontaj­neru­...vz­pama­tuje se a dej si obklad na čelo...když to nepomůže, navštiv psychiatra

lucie13 ( 26. července 2023 10:55 )

To je bohužel jen špička ledovce, nejvíce zneužitých dětí je ve vlastních rodinách. Nejbestiálnější známý případ je snad baby Briana.

Ruzena Karaskova ( 25. července 2023 19:51 )

Zaslouží doživotí v nejhorší věznici a ať si je podají jim podobní úchyláci...

paralenka ( 25. července 2023 15:52 )

Nechtějte to vědět! Je to poznamenání na celý život! Pak se lidé diví, když řeknu, že matka byla špatná. Nejsem povinná nikomu nic vysvětlovat, ale zneužívání se dělo i za komoušů, jen bez netu, focení a dalších vynálezů!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání