Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Bratři (7 a 9) utekli z domu hrůzy: Špinaví, potřísněni krví a výkaly se toulali po ulici

Autor: rc, inf - 
20. července 2023
20:44

Policisté z americké Milwaukee ve čtvrtek 13. července vyjížděli do rodinného domu, z něhož podle svědků utekli dva malí chlapci (7 a 9). Bratři byli špinaví, potřísněni krví a ve vlasech měli výkaly. Svědci uvedli, že vypadali jako by nikdy nebyli venku. Vyšetřovatelé zjistili, že sourozenci žili v otřesných podmínkách.

Policisty na sourozence upozornili sousedé. Ti ve čtvrtek 13. července volali na tísňovou linku, že byli svědky toho, jak dva chlapci koukají z rozbitého okna rodinného domu. Následně pak děti vylezly oknem ven a toulaly se po ulici. Oba chlapci byli nazí, od krve a špinaví. V rozcuchaných vlasech měli výkaly. „Jejich vlasy vypadaly, jako by je nikdy nečesali a nestříhali,“ uvedla pro britský deník Daily Mail svědkyně Christine Ederová.

Ederová prý nikdy neviděla, že by z rodinného domku vycházely děti. „Nikdy nezapomenu pohled ve tvářích těch chlapců. Myslím si, že nikdy nebyli venku,“ dodala.

Poté, co na místo přijela policie, provedla domovní prohlídku. Podle informací televize Fox6 byl dům plný haraburdí. Po celém domě byla cítit moč a výkaly. V dětském pokojíčku byly údajně výkaly rozmazány po zdech, dveře do pokoje byly opatřeny závorou a okna byla zabedněná.

Policisté následně zadrželi a obvinili matku dětí Katie Kochovou (34) a jejího partnera Joela Mankeho (38), který se přiznal k tomu, že zadělal okna dětského pokoje. Důvodem prý bylo, aby zabránil chlapcům toulat se venku. Chlapci prý nikdy nechodili do školy, ani nenavštěvovali lékaře. Kochová ve výpovědi uvedla, že děti vzdělávala doma.

Na sociální síti instagram se však podle deníku Daily Mail Kochová chlubila dokonalým rodinným životem. V příspěvku z Halloweenu v roce 2019 ukázala své děti v kostýmech. Téhož roku přidala příspěvek, v němž všem přeje „šťastný nový rok“ a ukázala dům svátečně nazdobený. Na rodinné fotce v roce 2020 naopak vyfotila chlapce, jak si hrají ve sněhu.

Video  Policisté zasahovali u muže, který se poranil flexou.  - Policie České republiky
Video se připravuje ...

Květoslava Velanova ( 21. července 2023 08:15 )

Hrůza, co rodiče pro své děti dokáží udělat. Takové hyeny by děti vůbec neměly mít. Sousedé si všimli příliš pozdě.

Uživatel_5557449 ( 21. července 2023 07:42 )

Prostě USA

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání