Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Matka za trest připoutala syna (†2) na 15 hodin do autosedačky: Nebohý klučina zemřel!

Autor: fik - 
27. června 2023
05:00

Američanka Rebecca Louise Gussage-Johnstonová svého dvouletého syna podle policie připoutala k dětské sedačce na patnáct hodin za to, že zlobil. Měl záchvaty a nekontrolovatelně se třásl, matka mu ale pomoc nezavolala. Teď čelí obžalobě z jeho vraždy.

Čtyřiadvacetiletá Rebecca Louise Gussage-Johnstonová, matka dvouletého chlapečka z Floridy, byla minulý čtvrtek obžalovaná z vraždy prvního stupně. Obětí byl její dvouletý syn Eli.

V noci z 18. na 19. května měla syna připoutat k dětské sedačce za to, že zlobil. I přes následné chlapcovy záchvaty, kterými občas trpěl, ho ale nechala připoutaného až do rána, kdy ho našla nehybného v převrácené sedačce. Ani to ji nedonutilo chlapci přivolat lékařskou pomoc.

Na linku 911 nakonec zavolal příbuzný Rebeccy, který se o dítě strachoval. Strážníci při příjezdu na místo činu našli dítě už mrtvé. Nebohý hoch měl zraněnou hlavu, ránu na pravém stehně, modřiny v oblasti končetin a na sobě měl zaschlé zvratky a výkaly.

Obžalovaná přiznala, že sledovala, jak její syn umírá. Při výslechu prohlásila, že chlapce k židličce připoutala večer, zhruba okolo 20. hodiny. Odpoutala ho až druhý den dopoledne okolo jedenácté, kdy jej našla v převrácené židličce nehybně ležet na pravém boku.

Je opravdu srdcervoucí být svědkem takového nesmyslného násilí, kterému lze předcházet, zaměřeného na naši mládež. Neústupnost našich detektivů nám umožnila zajistit, aby tato žena čelila následkům svých nechutných činů,“ řekl Chad Chronister, šerif okresu Hillsborough, pro deník Daily Mail

Video  Děsivé video: Matka kopala do malého dítěte, vadilo jí, že pláče  - YouTube
Video se připravuje ...

JaNat ( 28. června 2023 22:00 )

Souhlas, kdo tam na delší dobu byl ví. Psychopaty se to tam jen hemží. Velmi nejistá země, ve městě jezdit autem jen se zavřenými okny, nikdy nevíš, který úchyl tě na červené přepadne.

Th0r_z_h0r ( 28. června 2023 20:49 )

Uz z nadpisu jsem odhadl kde se to stalo. A nespletl jsem se. USSA je zvrhla zeme. To je realita. Nejhorsi jsou poskoci, ktery tyhle hruzy ruzne omlouvaj, bagatelizujou, relativizujou 👎 Je to v podstate schvalovani a meli by jit k soudu. Realita.

Jiří Zvěřina ( 27. června 2023 07:07 )

Někteří lidé by neměli mít děti...

OFF-LlNE ( 27. června 2023 06:26 )

Soudkyně to už nějak překroutí, že za to může někdo jiný, třeba neznámý otec (otcové). A bude z ní zoubková víla po našem vzoru.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání