Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tyran mrštil se psem o zem! Týráním zvířat je prý známý

Muž byl opakovaně natočen, jak bije psy: Týráním zvířat je prý známý!
Muž byl opakovaně natočen, jak bije psy: Týráním zvířat je prý známý!  (Autor: Facebook)
Autor: fik - 
16. července 2023
21:38

Říkají, že žádný pes není v jeho přítomnosti v bezpečí. Muže z britského Staffordshiru natočila kamera, jak brutálně týrá psa. Na záběrech vyhodil pejska z auta a hodil s ním o silnici. Případem se nyní zabývá Královská společnost pro prevenci krutosti na zvířatech. 

Video bylo pořízeno v květnu. Tyran vystoupil z místa spolujezdce černého auta, psa chytil za zátylek a z auta ho vyhodil. Zvíře vyletělo necelý metr do vzduchu a dopadlo na záda na tvrdý beton. Muž poté zamával na řidiče auta a vešel do domu, o otřeseného pejska, který stál zmateně na druhé straně cesty, se nestaral. 

Video  Muž byl opakovaně natočen, jak bije psy: Týráním zvířat je prý známý!  - Facebook
Video se připravuje ...

Podle obyvatel Staffordshiru je muž známý tím, že ubližuje zvířatům. „Přimějte ho, ať přestane vlastnit psy. Pokud dělá tohle za bílého dne na veřejnosti, představte si, co dělá za zavřenými dveřmi,“ vyjádřil se jeden z místních obyvatelů otřesených mrazivými záběry. 

Díky záběrům Královská společnost pro prevenci krutosti na zvířatech zahájila výzvu k nalezení odpovědného muže. „Jsme si toho vědomi a zkoumáme to, proto to nemůžeme v tuto chvíli více komentovat,“ prohlásil mluvčí KSPKZ pro deník Daily Mail.

 

nemocna ( 20. července 2023 23:51 )

verka1 ten že musí žít sám? ten si nezaslouží žít vůbec, takové tyrany by se měli zlikvidovat úplně at neohrožují další, soudci za týrání zvířete soudí jako by byli bezohlední a bezcitní k bezbrannému zvířeti a dávají jako trest jen podmínku to je výsměch!, tyrana to nenapraví a ještě si bude vyskakovat, smát se a dělat to dál, chudáci zvířata která ještě budou trpět od takových zmetků, zavřít nejméně na dva roky a zákaz mít jakékoliv zvíře když už je nejde zbičovat

Silvia Blahovská ( 17. července 2023 23:59 )

potenciálny vrah.... tí týrajú zvieratá, mali by ho radikálne riešiť....!!!

Uživatel_5576245 ( 17. července 2023 07:15 )

Jeho chytit za krk a vyhodit ne metr,ale alespoň 10 metru na beton.Chudinka pejsek,nevěděl co se děje,co provedl a jen zůstal stát.Bobek maličký

verka1 ( 16. července 2023 22:28 )

Chudák pejsek, odebrat a nějaká jiná rodina bude mít pejska ráda.
Jak se takové hovado chová k rodině - manželka a děti.
Ten musí žít sám !!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání