Vila reality show Love Island na Kanárských ostrovech se i letos bude hemžit sexy kočkami a krasavci samý sval a šlacha. Jedna z krásek ale nebude pro diváky žádným nováčkem... Bude jí slovenská misska a influencerka Ráchel Karnížová, známá také jako Ráchellkka. 

„Ráchel je dvaadvacetiletá módní návrhářka a influencerka, která má svou vlastní značku oblečení. Mezi její koníčky patří cvičení a chození na party. Pochází z malé obce na Slovensku s názvem Drienovská Nová Ves. Do Love Islandu se přihlásila kvůli tomu, aby překonala své hranice,“ informuje televize o slavné zrzce. Najde snad ve vile konečně někoho, s kým jí to bude opravdu klapat?

Domácí násilí

Ráchel před časem šokovala, když zveřejnila fotky svého zdemolovaného bytu i obličeje od krve. Za vším měl stát její tehdejší partner Tomáš Drahoš alias Tomy Kotty. 

„Hodil mě do vany, kde jsem se uhodila do hlavy, pak mě z ní vytáhl a táhl mě za vlasy přes celý byt. Kopal mě, fackoval a nadával do ku*ev. Věděla jsem, že začalo peklo. Zase tahání za vlasy, křik, roztrhal mi kalhoty a na sílu do mě píchal prsty. Pak mi rozházel věci v celém bytě a zničil dveře. Vše se událo od 2 do 6 hodin ráno, pak pro něj přišla jeho matka, protože nechtěl odejít a já nevěděla, co dělat. Když přišla, tak mě před ní začal škrtit tak, že mě nadzvedl do vzduchu. Nevím, čeho by byl ještě schopný,“ svěřila se na instagramu. Údajně proto, aby mu podobné chování už nemohlo dál procházet a aby případně neublížil i nějaké další ženě. 

Kotty původně vše potvrdil a veřejně uvedl, že se půjde léčit.  „Ano, bohužel, je to pravda a velmi, ani nevíte jak, mě to po lidské a mužské stránce mrzí. To, co jsem udělal, se nedá omluvit a nemá se to stávat. Nikdy, za žádných okolností,“ řekl tehdy slovenské TV Markíze.

Kotty opět promluvil

Následně ale slova Karnížové naopak popřel. „Otázka je, k čemu jsem se přiznal, protože jsem se reálně k ničemu nepřiznal a nikdy jsem netvrdil, že se nic nestalo a nesnažil jsem se z toho nějakým způsobem vyvléct. Od začátku jsem si nasypal popel na hlavu, akorát to přiznání bylo teda pochopené, i mou vinou, tak, že se vztahuje na všechno, co ona potom za ty čtyři měsíce řekla. Co se týká případu, ve kterém jsem obviněný, k tomu se vyjadřovat nechci, protože se vyšetřuje. Až se to celé uzavře, tak si pak povíme o té ‚brutální‘ bitce, kterou zažila. Taky si můžeme říct něco k těm děsivým fotkám, které přidala,“ vyjádřil se nyní. 

Video
Video se připravuje ...

Petr Havránek ze Survivora s přítelkyní: Pravda o našem rozchodu! David Turek

Fotogalerie
78 fotografií