Toho, že si nechala udělat pořádně velké silikony, modelka posléze litovala. Zjistila, že má problémy najít nejenom vhodné spodní prádlo, ale i celkově oblečení, co by lichotilo její poměrně nesymetrické postavě. Trápily ji také potíže se zády, kterým dělalo problém unést tu váhu. Nebylo to zkrátka jen tak. Natálie Kočendová si proto nechala 460mililitrové implantáty vyměnit za podstatně menší silikony o velikosti 295 mililitrů – a rozhodně to nebyla chyba.

Jak totiž její nejnovější snímky z focení plavek ve španělské Marbelle dokazují, menší ňadra jí náramně sluší. Přestože si celkem nedávno na sociální síti stýskala, že po operaci prsou doma zkolabovala, dala se rychle dohromady – koneckonců ji koncem léta čekala nejenom ona výše zmiňovaná reklamní kampaň, ale i třeba natáčení filmu. A ani zdravotní obtíže jí nezabránily v plnění pracovních povinností...

Video
Video se připravuje ...

Natálie Kočendová v době, kdy ještě měla svá velká ňadra. Instagram

Podle reakcí, jichž se na Instagramu dočkala, bylo rozhodnutí zmenšit si své poprsí více než šťastné. Když Kočendová děkovala plastickému chirurgovi za svůj nový dekolt a zdůrazňovala, že je s ním nadmíru spokojená, ozvala se celá řada jejích fanoušků, co tento názor sdílela. „Mnohem, mnohem lepší, ta prsa předtím byla nepřirozeně velká, tyhle jsou top,“ lichotili krásné Natálii, co minulý rok zazářila v reality show Love Island (a našla tam i na nějakou dobu lásku).

Posuďte v naší galerii sami, jak Natálii, výherkyni Top Model of the World 2022, tato změna prospěla...

Fotogalerie
109 fotografií