Je to už nějakou dobu, co se po půlroční známosti s kadeřníkem hvězd Lukášem Vlačuhou (34) alias Laky Royalem podařilo Natálii Kočendové neplánovaně otěhotnět. Ačkoliv zprvu modelčino těhotenství tajili, nakonec se rozhodli jít s pravdou ven, začali se těšit miminko a na sociální sítě dávali fotky, kde už měla Natálka pořádně velké bříško. Jenže v době, kdy už mívají nastávající maminky rizikové období těhotenství dávno za sebou, přišla krutá rána.

Natálie totiž v šestém měsíci potratila. A co více, smrti děťátka, jemuž rodiče stihli vybrat i jméno, navíc předcházela děsivá diagnóza, kterou by u tak mladé ženy nikdo nečekal. „Doktoři na Moravskoslezsku jí řekli, že má rakovinu dělohy,“ prozradil s odstupem času Laky Royal v podcastu Evropy 2 Behind The Scene. Vzápětí sice lékaři tuto diagnózu vyvrátili, jenže pak následovala další zásadní zpráva - miminko, co nosila Natálie pod srdcem, nečekaně zemřelo.

Tragickou novinku Lakymu z nemocnice volala sama uplakaná modelka. „Řekla mi, že už není, tak jsem pak dva dny nežil, s nikým nemluvil, nikoho jsem nechtěl vidět. Ani jsem nepřijel za ní. Přijel jsem až třetí den,“ popsal svoji reakci na ztrátu dítěte známý barber. Natálie, co v tyto chvíle jistě velice potřebovala oporu partnera, které se však nedočkala, pak sdílela na sociální síti neskutečně dojemné selfie s mrtvým miminkem v pletené zavinovačce. „Ztratila jsem kousek sebe. Dala bych vše za to, abych opět cítila tvé kopance a po porodu si tě mohla vzít zdravého domů...“ plakala.

Video
Video se připravuje ...

Laky Royal poprvé o smrti miminka: Zasáhlo mě to víc, než kdyby zemřela máma! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Přestože Natálie prohlašovala, že ji s Lakym smrt synka, co se měl jmenovat Nathaniel, ještě více sblížila, nakonec se stejně rozešli - což sdělili svým příznivcům fotkou, která původně měla oznámit jejich zásnuby. A i když je vztah s Vlačuhou již minulostí, bolest po náhlém odchodu děťátka stále přetrvává. V den, kdy to byly přesně tři roky, sdílela Kočendová na sociální síti ultrazvuk i krabici s drobnostmi, které měla pro synka připravené, se stručným, ale velmi smutným vzkazem: „Chybíš mi, Nathánku.“ Ve stories pak ukázala, že nedonošenému chlapečkovi zapálila při vzpomínce i svíčku...

Fotogalerie
85 fotografií