Podle informací Blesku se Vlaďka vídá s novým mužem už minimálně od listopadu loňského roku. Po měsících jiskření a utajených randíček se teď rozhodla jít s pravdou ven.

A to rovnou ve velkém stylu... Na svůj instagram, který sleduje přes 65 tisíc lidí, si pověsila společné foto přímo z postele. Z milenců sice kouká jen kousek, žádné oblečení ale vidět není. 

„…a budu šťastná! I kdybych si ku*va to štěstí měla nakreslit,“ ulevila si v popisku peprně. Svému milému na snímku leží na hojně potetované hrudi a láskyplně se k němu tiskne. 

„Není třeba ho kreslit, je třeba ho realizovat,“ zareagovala jedna ze sledujících a Vlaďka odpověděla: „Už jsem si ho nakreslila a podepsala...“ Že by snad neznámý nosil mezi svými »kérkami« i vzpomínku na Vlaďku? Nebylo by to rozhodně poprvé – v roce 2019 si modelka pořídila společné tetování s bývalým přítelem Michalem. 

Minulost nechala za sebou

Někteří sledující vzali Vlaďčino oznámení nové lásky jako jasný signál, že jde v životě dopředu a komplikovanou minulost nechává za sebou. S tím souhlasila i sama modelka. „Svou minulost jsem vyřešila dávno…, paradoxně jsem za ni vděčná. Mám úžasné děti a jsem díky ní, kdo jsem – ,silná žena a matka',“ je přesvědčená. 

 

Video
Video se připravuje ...

Kolaps Erbové a vážná nemoc! A Ivan Hlas rok po rakovině Blesk TV

Fotogalerie
43 fotografií