Když zrovna netráví čas ve své nově otevřené restauraci s tajemným názvem 420, který má naznačovat českou telefonní předvolbu, dře Radek Kašpárek v posilovně. A právě tento fakt nese, jak se zdá, známému českému šéfkuchaři a porotci vytoužené ovoce. Výrazně totiž zhubnul.

Dvě restaurace najednou

Budoucí porotce české verze amerického pořadu o vaření Hell's Kitchen, která proslavila přísného a nekompromisního šéfkuchaře Gordona Ramsayho, musí svůj čas dělit hned mezi dvě restaurace. Ta nejnovější 420 stojí přímo naproti staroměstskému orloji, což jí samo o sobě dává šanci na úspěch.

Přesto takový úkol, jakým je otevření nové restaurace, není ani pro zkušeného profesionála zrovna jednoduchý. A toho si je známý michelinský šéfkuchař vědom. Není se čemu divit, že Kašpárek svou přípravu nijak nepodceňuje - a to ani fyzickou.

„Budu uvádět pořad Hell's Kitchen, který diváci můžou znát z americké verze s Gordonem Ramsayem. Těším se, ale přistupuju k tomu s naprostou pokorou a respektem,“ svěřil se Kašpárek pro tn.nova.cz, jaká je jeho další motivace.

Dřina v posilovně

Odolnost vůči stresu i fyzičku trénuje poroce v posilovně. Najal si osobního trenéra a poctivě plní všechny náročné cviky, což je vidět i na jeho instagramu, kde se pochlubil dokonce videem své dřiny. A jak je vidět, při cvičení skutečně nic nešidí. Už jsou totiž vidět výsledky a šéfkuchař prošel výraznou proměnou. Zhubnul patnáct kilo!

„Chodím cvičit pod dohledem profesionálního trenéra a už mám 15 kilo dole. To cvičení je pro mě hnací motor, díky tomu jsem ustál tu 420 tak, jak jsem ji ustál. Když už to bylo na mě moc, tak jsem si řekl: 'Vzpomeň si na trénink, kdy už absolutně nemůžeš,'“ pochlubil se.

Video
Video se připravuje ...

Šéfkuchař Radek Kašpárek: Přípravy další restaurace v plném proudu! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
133 fotografií