Ještě než údajně single modelka Natálie Kočendová vůbec vstoupila do vily Love Islandu, objevovaly se informace o tom, že mezi ní a Davidem Vitáskem není všechno tak ukončené, jak se dvojice tváří. Ve vile pak plakala nad jejich údajným rozchodem a naříkala, jak jí vztah s Davidem chybí. Vitásek přitom mezi tím na sociálních sítích informoval o své cestě na Kanáry, fotil se před vilou a zdálo se, že snad dovnitř plánuje vstoupit taky...

Jen co se pak za Natálií zavřely dveře, hned padla Davidovi do náruče a na sítích se pak chlubili, že si s ním prodloužila dovolenou a na Kanárech společně ještě zůstali. Žádný div, že z toho fanoušci reality show zůstali poněkud zmatení. 

Natálie přiznala barvu

Natálie se proto rozhodla k věci vyjádřit a osvětlit, jak to mezi nimi vlastně bylo. „Měli bychom uvést věci na pravou míru. Možná to vypadá, jako bychom se vůbec nerozešli, nebo třeba jako bychom vše jen hráli. Opravdu jsme se rozešli, zkoušeli jsme to dát zpět dohromady, ale ani jeden z nás do toho nedával 100 procent,“ vyjádřila se u společného videa na svém instagramu, který sleduje přes 235 tisíc lidí. 

A pokračovala: „Myslím si, že tohle odloučení nám pomohlo uvědomit si, zda nám na sobě záleží a zda na tom vztahu budeme chtít pracovat a dát do toho vše. Vypadla jsem z vily a David mě čekal venku, to mě jen utvrdilo v tom, že tomu chceme dát šanci. Bylo to krásné a romantické překvapení. Jako v pohádce… Teď jsme opět po roce společně na Kanárech a užíváme si to,“ svěřila se. Natálie a David se dali dohromady v loňské řadě Love Islandu a vydrželi spolu skoro rok, v létě ale oznámili, že se rozešli. 

Video
Video se připravuje ...

Kočendová a Vitásek to na Kanárech dali opět dohromady. Instagram

»Tři měsíce jsme spolu nežili...«

Na svém kanále na youtube svým více než osmi tisícům sledujících všechno vysvětlil i fotbalista Vitásek. „Nechodili jsme spolu tři měsíce. Zkoušeli jsme to, ale nějak to nešlo. Já jsem dokonce bydlel u Radka Gabriela, takže Radku, děkuju. Bylo to dlouhý, bylo to nepříjemný, myslím si, že jsme u toho oba ztratili tolik nervů a tolik všeho, že to ani nedokážu popsat,“ vyprávěl na videu z letiště na Kanárech. 

„Když mi Natka řekla, že půjde na Love Island, tak jsem zrovna jel na Moravu k našim. Hned jsem se otočil a jel jsem zpátky do Prahy. Já jsem s tím nesouhlasil, říkal jsem, tam jsme se poznali a ty tam teďka jdeš? V ten moment jsme ještě byli rozhádaní. Nevěděli jsme, jestli spolu chceme být, nebo nechceme,“ povídal těsně před tím, než dvojice společně nastoupila do letadla a zamířila zpátky do Prahy. Vitásek se svěřil, že v tu chvíli byl pár opravdu na ostří nože a rozhodnutí Kočendové vrátit se po roce do vily vnímal jako velkou neúctu vůči vlastní osobě. 

Tajné sledování

Pak přišel klíčový okamžik... I když už David s Natálií nebydlel, měl u ní ještě pořád nějaké věci. Ve stejné době, kdy ona mířila na Love Island, sám odlétal do Albánie na zápas. Stavil se tedy pro nějaké věci a v tom přišel rozhodující nápad. David má totiž kočku, kterou pouští i ven, a z bezpečnostních důvodů ji vybavil airtagem.Dal jsem číčin airtag Natálii do kabelky. Prostě jsem to tam hodil, abych viděl, jestli na těch Kanárech je,“ přiznal, že se rozhodl modelku bez jejího vědomí sledovat. 

Mladý fotbalista po celou dobu věděl, že Natálie do vily míří jen jako pokušení, a že si tam žádnou lásku hledat neplánuje. I tak se mu to ale vůbec nelíbilo. Od začátku přemýšlel, zda za ní letět, či ne... „Byla hodná, tak jsem si z ničeho nic řekl, OK, jdu do toho, chci to. Tak jsem si koupil letenku, letěl jsem nejdřív do Frankfurtu, pak do Španělska, ze Španělska na Kanáry,“ svěřil se. 

Velká pátrací akce

To pravé drama ale mělo teprve začít. David totiž odlétal v takovém spěchu, že si doma zapomněl řidičský průkaz a na místě s tím pak měl nemalé problémy. Airtag navíc polohu ukazuje jen jednou za den... 

„Našlo ji to na nějakém hotelu, dojel jsem tam a asi si to dovedete představit, najít Natku na celém hotelu bylo extrémně těžké,“ popisoval. „Obešel jsem celej hotel, volal jsem, vůbec jsem ji nemohl najít. Pak tam byla taková písečná pláž a za ní další hotel, zkusil jsem projít i ten, jestli třeba nechytnu signál na airtag, vůbec nic. Tak jsem pak šel na recepci, což jsem udělat nechtěl, a zeptal jsem se, zda tam mají Natálii Kočendovou napsanou,“ odhalil, co všechno shledání předcházelo. 

Pomohla lež a flirtování

Na recepci mu dvakrát řekli, že v hotelu žádnou Natálii Kočendovou nemají. Tak si vyžádal záznamy, kdo všechno se přihlásil předešlý den. Nakonec lhal, že je Natálie jeho přítelkyně, volala mu, že je tady v hotelu, ale najednou mu nebere telefony. A nakonec recepční povolila... „Trošku jsem s ní laškoval, přiznám se, takže mi to nakonec uvěřila a pustila mě tam,“ přiznal. 

A pak už to šlo ráz na ráz. „Stalo se to, že jsem zaklepal, ona otevřela, plakala, pokecali jsme a spáchalo se to,“ svěřil se. 

Fakt, že Natálie vypadla a už dávno není ve vile zamilovaných, přitom zjistil právě díky kočičímu airtagu. „Já jsem vůbec nevěděl, že vypadne. To jsem zjistil jenom díky tomu airtagu. Já jsem měl v plánu, že tam dojedu, budu to pozorovat, dokud neuvidím, že vypadne, a pak pojedu za ní na hotel. Myslel jsem si, že vypadne ve středu nebo ve čtvrtek, protože tak nějak vím, jak to tam funguje. To se nestalo, vypadla už v úterý, což bylo asi lepší, ale nemusel jsem jezdit na tu vilu, no,“ vysvětlil David.

Nakonec se dvojice opět dala dohromady, užila si spolu pěkné chvíle na Kanárech a teď už je společně zase zpátky v Praze. Zdá se, že jejich lovestory má šťastný konec. „Rozhodli jsme se, že každé výročí oslavíme na Kanárech. Tohle místo je pro nás kouzelné,“ prozradila Natálie.

Video
Video se připravuje ...

Miss Kočendová po potratu chlapečka šokovala: S partnerem chtějí 4 vlastní děti a 2 adoptované! Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Fotogalerie
61 fotografií