Příchod Natálie Kočendové do vily Love Islandu vzbudil nemalý rozruch. O to větší, že se krásná modelka nepřišla zúčastnit jako „obyčejná bombshell“, ale zaujala roli jakéhosi pokušení pro kluky bez toho, aby si s kýmkoli ve vile toužila vybudovat opravdový vztah. Postupem času vyšlo najevo proč: Natálie má stále plnou hlavu svého bývalého, fotbalisty Davida Vitáska! Právě s ním se ve vile oblíbené reality show seznámila loni, když byli oba obyčejní soutěžící. 

Natálie svůj úkol pojala důsledně a vody ve vile skutečně rozvířila. Protože tam ale nepřišla hledat lásku, asi jen málokoho překvapilo, že si jen krátce po příchodu musela opět balit kufry. Nebo snad ne? 

Natálko, končíš!

U posledního ohniště totiž vypadli hned čtyři lidé – Natálie Kočendová a Matěj Otepka (25), kteří ve vile nenašli lásku, a Oliver Průcha (21) a Adriana Brabencová (21), kteří jsou podle nich nejslabším párem ze všech zbývajících, protože jsou spolu nejkratší dobu. 

David si jde pro kořist

Zatímco ale Natálka poslouchala z úst moderátorky Zorky Hejdové (33) slova o tom, že na Love Islandu končí, na dveře vily už pomalu klepal její milý David Vitásek. Mladý fotbalista, jehož z loňské řady vyhodili kvůli utajené přítelkyni mimo vilu, všechno prozradil na svém instagramu. Dokonce se vyfotil na Kanárských ostrovech s dobrým výhledem na vilu zamilovaných s popiskem: „Vyčkávám na svou kořist.“

Zatím to působí, jako by se ve vile měli minout. Jak ale známe tvůrce Love Islandu, skutečnost bude jistě mnohem zamotanější. Zachrání snad David Natálii stejně, jako ona při svém příchodu zachránila před vyřazením Honzu Mrkouse (26)? 

Video
Video se připravuje ...

Drama v Love Islandu: Paulína přiznala, že myslí na dva kluky TV Nova

Fotogalerie
101 fotografií