Gitte Von G se pravidelně dostává na titulní stránky novin kvůli své vypracované postavě, kterou často a s gustem vystavuje na odiv. Nejrůznějšími výplněmi a botoxem vylepšenou vizáž a libé křivky ukazuje často oděné pouze ve skrovné outfity, v bikinách... anebo také téměř nahá. Čtyřiačtyřicetiletá žena ve snaze podobat se panence Barbie už podstoupila celou řadu zákroků.

Jak sama uvádí, má za sebou například lifting obličeje, liposukce či třeba implantáty v oblasti hýždí a  prsou - právě jedna z jejích posledních operací zahrnovala vložení implantátů o objemu 1 650 cm3 do jejích ňader. Za všechny operace dala sexy blondýnka na téměř 90 tisíc liber (2,7 milionů korun) - včetně 4 tisíců liber (necelých 119 tisíc korun) za výplně, aby její vagina, nebo přesněji vulva, vypadala jako u Barbie.

Video
Video se připravuje ...

Také modelka Daisy Simpsonová se našla v podobě panenky Barbie... Instagram

Že žádnou nemá? To je právě ono! Gitte má totiž upravené své přirození tak, aby vypadalo jako u slavné panenky... což v praxi znamenalo odstranění „neestetických“ vnitřních pysků. Často se proto nyní fotí v miniaturních kalhotkách, v nichž vyniká především piercing na vnějším genitálu. Jak moc stojí Gittin výsledný vzhled za to, to můžete posoudit v naší galerii sami...

Fotogalerie
80 fotografií