„Vzkaz mému mladšímu já: Nic, co stojí za to mít, není snadné. Můj táta mě učil od tak útlého věku, že silná pracovní morálka vede k naplňujícímu a šťastnému životu. Sportování a soutěživost mě také naučilo velmi cennou lekci, jak být disciplinovaný a tvrdě pracovat,“ má jasno Kurková, která odmala byla samá ruka, samá noha. 

Mohl za to nejen sport, ale především geny. Karolína od útlého věku vypadala jako tyčka a to se ve světovém modelingu cení. 

Z jejích 180 centimetrů si dělaly děti z okolí legraci. Ovšem v patnácti letech poslal jeden z jejích kamarádů fotografie Kurkové do agentury v Praze, která ji vzala pod svá křídla. Zanedlouho už cestovala do Paříže, kde podepsala exkluzivní smlouvu se značkou Miuccia Prada.

 

Video
Video se připravuje ...

Rozjetá Karolína Kurková: Já a zpěvačka? Mám ráda výzvy! David Turek, Elmer Carvalho

Zřejmě největší zlom v kariéře Kurkové přišel v roce 2005. Tehdy totiž podepsala kontrakt se značkou spodního prádla Victoria’s Secret, která každý rok pořádala svou slavnou přehlídku a dostalo se jí cti vynést podprsenku s názvem Hearts on Fire za 6,5 milionu dolarů, která byla zdobena téměř 2000 diamanty. 

Dnes žije Karolína především rodinou, je maminkou dvou synů a dcery. Podniká ve zdravé výživě a stále je hostem prestižních akcí po celém světě. 

Fotogalerie
73 fotografií