Rodačka z Děčína má narozeniny 28. února, ale oslavovat začala už dva dny před. „Zábavná noc venku s přáteli na oslavě mých předčasných narozenin. Před námi je speciální týden,“ okomentovala fotku z večeře v indické restauraci v Miami, kde s rodinou žije, Kurková. Je jasné, že čtyřicetiny si žádají hned několik mejdanů. Ať už s manželem a jejich třemi dětmi Tobinem Jackem (14), Noahem Lee (8) a dcerou Lunou Grace (3,5), rodiči Evou a Josefem, nebo přáteli. 

Do světa modelingu nakoukla už v patnácti letech, kam se dostala díky přátelům. Odjela pak do Milána a světoví návrháři po ní okamžitě čapli. Kdo by nechtěl vysokou gazelu s blond hřívou, smyslnou pusou a pomněnkovýma očima?

Video
Video se připravuje ...

Rozpolcená topmodelka Kurková: Po dvou letech shledání s rodiči! Zase je ale bez dcery (5 měsíců) Markéta Reinischová

Předváděla pro Pradu, Hilfigera, Vuittona, Chanel, Dior a mnoho dalších módních géniů. Stala se andílkem prestižní značky Victoria’s Secret, a v roce 2006 na mole vynesla Hearts Of Fire podprsenku za 124 milionů korun, o dva roky později byla vyhlášena nejvíc sexy ženou světa. Časopis People ji zařadil mezi 100 nejhezčích lidí na planetě. Zahrála si také ve filmech G. I. Joe a My Sexiest Year.

A to i přes svůj handicap. V dětství totiž Kurková prodělala operaci kýly, kvůli které přišla o pupík. Když byla ve dvaceti na vrcholu kariéry, prošla si anorexií, vzápětí přibrala 17 kilo a měla deprese. Lékaři jí pak diagnostikovali poruchu štítné žlázy s tím, že se u ní v pouhých 24 letech objevila předčasná menopauza. I přesto se stala trojnásobnou matkou. 

V současnosti spolupracuje s firmou vyrábějící dětské kočárky Cybex a podniká v oblasti doplňků stravy a přírodní kosmetiky. Podporuje charitativní projekty a na sociální síti ji sleduje milion lidí.

Fotogalerie
72 fotografií