Zemětřesení, ke kterému došlo v pondělí na území Turecka a Sýrie, si vyžádalo už více než 8 tisíc obětí. A tohle číslo bohužel ještě není konečné, i když tam záchranné týmy aktuálně pracují den co noc ve snaze vyprostit ze sutin budov přeživší katastrofy, jedné z nejsilnějších v oblasti za poslední desetiletí. Svou soustrast obětem vyjádřila i plavovlasá topmodelka Karolína Kurková, která se pyšní nekonečně dlouhýma nohama.

Přestože žije se svou rodinou ve slunečném Miami, dění ve světě jí není lhostejné. I ze soukromých důvodů... „Mé srdce patří obětem tohoto děsivého zemětřesení. Turecko je místo, kterého si cením, protože tam naše rodina strávila hodně času,“ přiznala na instagramu Karolína a sdílela fotku své téměř dvouleté dcerky Luny Grace, kterak, odvrácená tvářičkou od objektivu, hledí do západu slunce.

Video
Video se připravuje ...

Karolína Kurková na sociálních sítích: Budu se snažit být víc crazy! David Turek, Elmer Carvalho

Kurková se svého vlivu na internetu rozhodla využít k tomu, aby apelovala na své sledující. Žádala je, aby se podívali na její instastories, kde najdou informace o tom, jak mohou i oni nejlépe pomoci. 

Za tento čin sklízí v komentářích slova obdivu. Podle jejích fanoušků je chvályhodné, že se snaží podporovat Turecko v jeho boji s následky zemětřesení a poskytnout pomocnou ruku i všem postiženým.
Fotogalerie
44 fotografií