Původně prodávala děčínská rodačka luxusní sídlo o rozloze 185 m2 za (v přepočtu) téměř 110 milionů korun. Na to se ale nikdo dlouho nechytal, tak musela jít s cenou dolů. Ale jen lehce – nakonec si s kupcem plácli na 105 milionech! 

Luxusní byt se nachází v newyorské čtvrti Tribeca v devátém patře rezidence, kde je samozřejmostí vrátný po celý den, fitness centrum a parkovací místo. Byt byl původně třípokojový, ale když ho Karolína s manželem, producentem Archiem Drurym (51) v roce 2005 za cenu kolem 50 milionů korun koupila, prošel citlivou rekonstrukcí, ze které byla paf i realitní makléřka.

„Nedostatek místa na šaty je v New Yorku výzvou. To, co Karolína přepracováním půdorysu vytvořila, jsem nikdy v bytech podobné rozlohy neviděla,“ řekla Ruthie Assoulineová časopisu People.

Nyní má dvě ložnice, z jedné je vstup na terasu, dále dvě koupelny a ze třetího pokoje vznikla prostorná šatna s malou pracovnou. Z obýváku je neuvěřitelný výhled na řeku Hudson, sochu Svobody a panorama mrakodrapů za řekou v New Jersey.

S rodinou žije Karolína už řadu let v Miami, kde vlastní pohádkový apartmán na soukromém ostrově Fisher Island, a tak nemělo význam v New Yorku udržovat další byt. Přece jen prosluněná Florida, dostatek zeleně, a především klid je to nejlepší pro rodinu, a hlavně děti – syny Tobina (12), Noaha Lee (6) a dcerku Lunu (1 rok). Na newyorské bydlení má ale Karolína jen ty nejhezčí vzpomínky. Například přímo v něm porodila nejstaršího syna.

VIDEO: Rozpolcená topmodelka Kurková: Po dvou letech shledání s rodiči! Zase je ale bez dcery (5 měsíců)

Video
Video se připravuje ...

Rozpolcená topmodelka Kurková: Po dvou letech shledání s rodiči! Zase je ale bez dcery (5 měsíců) Markéta Reinischová

Fotogalerie
41 fotografií