Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Ubytování v Dubaji nemusí stát majlant: Tipy na levné skvělé hotely!

/
  • Dubaj
    Aktualizováno - 4. října 2021 ● 09:00
    1. října 2021 ● 09:03

    Dubaj je destinací, která čeká na všechny, kteří se rádi nechají překvapit. Pobyt v emirátu si můžete dopřát za přijatelný rozpočet, aniž byste se museli obávat, že nižší cena znamená horší kvalitu. Jeden z těchto skvělých hotelů s báječnou atmosférou může být při příští návštěvě váš.

  • 1.

    Aloft Palm Jumeirah

    Mezi luxusními pětihvězdičkovými hotely na východním výběžku ostrova Palm Jumeirah vyniká butikový hotel Aloft Palm Jumeirah. První hotel značky Aloft ve městě nabízí rozmanitou řadu pokojů různých velikostí. Všechny vynikají neuvěřitelně pohodlnými postelemi, sprchovými kouty a výbavou od Bliss Spa. Milovníci jídla si zamilují restauraci Luchador Cantina, která podává autentickou mexickou kuchyni. Večer se party přelije na venkovní terasu, která nabízí úchvatné výhledy na panorama města.

    Aloft Palm Jumeirah
    Autor: Dubai Tourism/Aloft Palm Jumeirah

  • 2.

    Zabeel House by Jumeirah, The Greens

    Tento hotel byste mohli označit za „druhý domov“ – tedy pokud se váš první může také chlubit oceněním za interiérový design. Zabeel House by Jumeirah, The Greens, oáza klidu v blízkosti golfového klubu Emirates Golf Club, je dokonalým místem pro každého, kdo v Dubaji cestuje, pracuje nebo městem pouze projíždí. Jak název napovídá, hotel se nachází v jedné z nejzelenějších okrajových částí Dubaje, The Greens. Pokud chcete ochutnat místní životní styl, projít se kolem nedalekých jezírek nebo si doplnit hladinu kofeinu v místních kavárnách, určitě zamiřte do centra.

    Zabeel House by Jumeirah, The Greens
    Autor: Dubai Tourism/ Zabeel House by Jumeirah, The Greens

  • 3.

    FORM Hotel Dubai

    Kdy je butikový hotel zároveň umělecké dílo? Pokud patří do portfolia uznávané značky Design Hotels. Tento okouzlující hotel na nábřeží Jaddaf svým hostům nabízí všechny druhy služeb a zážitků. Nemáte hlídání pro děti? Hotel se o to postará. Chcete vyrazit na safari? Hotel zařídí vše potřebné. Chcete se uvolnit na soukromé hodině jógy? Tak se zhluboka nadechněte a protáhněte. Důraz na zdravý životní styl je jednou z hlavních priorit hotelu, takže tu najdete spoustu zdravých pokrmů a zcela nekuřácké prostředí. Dalším lákadlem je střešní posilovna, ze které můžete při cvičení obdivovat panorama města nebo pozorovat tradiční čluny na vodní hladině.

    FORM Hotel Dubai
    Autor: Dubai Tourism / FORM Hotel Dubai

  • 4.

    Hampton by Hilton

    Čtvrť Al Seef je moderním srdcem staré Dubaje a nové generaci cestovatelů nabízí autentický pohled na to, jak město kdysi vypadalo. V živé čtvrti plné restaurací a dalších lákadel se nachází hotel Al Seef Heritage Hotel Dubai, Curio Collection by Hilton, který vám umožňuje ponořit se do kultury staré Arábie. Hotel, který se inspiroval tradičními emirátskými domovy, nabízí výhledy na střechy nedalekého trhu a na rušné vodní cesty Dubajské zátoky. V pokojích, které připomínají 22 tradičních emirátských domovů, pocítíte ducha arabské pohostinnosti. V hotelové restauraci Saba’a pak můžete ochutnat ty největšípoklady emirátské kuchyně.

    Hampton by Hilton
    Autor: Dubai Tourism/ Hampton by Hilton

  • 5.

    Al Seef Heritage Hotel

    Tento hotel se nachází 10 km od Burdž Chalífy a na břehu zátoky Dubai Creek. Hned přes řeku najdete souky s kořením a zlatem, kam se dostanete vodním taxi. V hotelu Canopy by Hilton Dubai Al Seef je zahrnut vstup do bazénu, lázní a fitness centra a bezplatná doprava tam i zpět. Hotel je ideální pro rodiny, protože nabízí propojené pokoje, historické dětské hřiště a venkovní Majlis. V tradiční restauraci Saba'a můžete ochutnat jídla inspirovaná emirátskými specialitami a chutěmi Blízkého východu. K dispozici je několik prostor včetně tradičního posezení.

    Al Seef Heritage Hotel
    Autor: Dubai Tourism/Al Seef Heritage Hotel

  • 6.

    Citymax

    Pokud jde o vybavení a esa v rukávu, moderní a pohodlný hotel Citymax Hotel Al Barsha hned vedle nákupního centra Mall of the Emirates nabízí možná až nečekaně vysoký nadstandard. Tento tříhvězdičkový hotel nabízí skvělou polohu a poměr výkonu a ceny, zcela jistě si ale oblíbíte také jeho sportoviště The Huddle a živou hudbu v hotelovém podniku Maxx. Další hotel Citymax ve čtvrti Bur Dubai je pak jasnou volbou těch, kteří chtějí mít blízko do muzeí a na místní tržnice.

    Citymax
    Autor: Dubai Tourism/ Citymax Hotel

  • 7.

    XVA Art Hotel

    XVA Art Hotel je ukrytý hluboko v bludišti uliček dubajské historické čtvrti Al Fahidi, jedné z nejstarších částí města. Tento výstřední hotel je útulný a plný tradičních prostor pod širým nebem, kterými se můžete procházet. Na každém kroku vás zde budou provázet všudypřítomná umělecká díla. Hotel nabízí pouhých 13 pokojů, což mu dodává na butikovém šarmu. Každý z pokojů byl navržen a vyzdoben jiným místním umělcem. Hotel je rovněž domovem oblíbené galerie umění a cenami ověnčené kavárny. Je dokonalým zázemím pro návštěvníky, kteří přijíždějí poznávat bohatou kulturní scénu Dubaje, neboť v blízkém okolí najdete spoustu galerií a muzeí.

    XVA Art Hotel
    Autor: Dubai Tourism/ XVA Art Hotel

  • 8.

    Rove Dubai Marina

    Rove Dubai Marina je jedním z nejnovějších levnějších hotelů v této čtvrti a na tříhvězdičkový hotel má co nabídnout. Konec konců Rove patří do stejné skupiny, která ve městě provozuje ultra-luxusní hotely Address Hotels + Resorts. Hotel Rove se nachází na jihozápadním konci Dubajského přístavu a na pláž a k dalším službám nedaleké čtvrti Jumeirah Beach Residences (JBR) je to z něj jen kousek. Nabízí jednoduché, ale dobře vybavené pokoje, bazén, posilovnu a vtipnou estetiku designu v celém objektu.

    Rove Dubai Marina
    Autor: Dubai Tourism/Rove Dubai Marina

  • 9.

    The Radisson Blu Residence, Dubai Marina

    Tento hotel se nachází přímo uprostřed čtvrti, v těsné blízkosti nákupního centra Dubai Marina Mall, dubajského metra, tramvaje a jen kousek přes most od pláže JBR. Hotel Radisson Blu Residence od jedné z největších značek skandinávského pohostinství nabízí elegantní, moderní design a pohodlné pokoje spolu s bazénem a fitness centrem.

  • 10.

    Jannah Marina Bay Suites

    Hledáte prostorné apartmány kousek od promenády Dubai Marina? Vsaďte na Jannah Marina Bay Suites. Tento hotel poskytuje prvky elegance a luxusu ve všech prostorách, až po střešní bazén a terasu s výhledem na celý přístav.

    Dubai Marina
    Autor: Dubai Tourism

  • 11.

    Dubaj

    Fotogalerie
    18 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 0

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy