Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Manželky miliardářů z Dubaje promluvily o životě v luxusu: Celé dny tráví na nákupech!

  • Autor: rc - 
    22. 1. 2024
    05:00

    Dny tráví nakupováním, v salonech krásy a dekorováním luxusních nemovitostí! Několik krásek ze sociálních sítí promluvilo o tom, jaké je to být manželkami miliardářů. Influencerky se rozhodly opustit své rodné domovy a přestěhovat se na Blízký východ poté, co potkaly své bohaté partnery. Svého rozhodnutí prý ale rozhodně nelitují a užívají si svých extravagantních životů po boku bohatých manželů. Kdo jsou skutečné paničky z Dubaje?

  • 1.Soudi an-Nadaková

    Mládí Soudi an-Nadaková strávila v britském Sussexu. Ovšem nakonec se rozhodla přihlásit na univerzitu v Dubaji. Ve Spojených arabských emirátech nakonec zůstala. Před sedmi lety, během studií, se seznámila se svým současným manželem Jamalem an-Nadakem (32). Šestadvacetiletá žena si život v Dubaji nemůže vynachválit. Ačkoliv je ženou v domácnosti, rozhodně se prý nenudí. Dny nejčastěji tráví nakupováním a správou svých sociálních sítí. Jen na sociálních sítí TikTok ji sleduje 1,2 milionu fanoušků.

    Právě na sítích se chlubí svým okázalým životem. „Všichni kluci jsou lháři, takže si musíte vybrat jednoho, kdo je bohatý a denně vás probudí s květinami a Louisem Vuittonem,“ nebrala si servítky v jednom z videí. Nedávno šokovala své fanoušky na sítích, když odhalila, jaké požadavky musí její manžel splnit, aby souhlasila, že budou mít dítě. Požadavky zahrnovaly například tučné platby na dítě, designovou kabelku Birkin či luxusní auto. Nicméně jejich manželství má ještě další pravidla, mezi něž patří i to, že oba dva musí znát všechna hesla ke svým účtům na internetu. Ačkoliv má mnoho fanoušků, čelí i kritikům, kteří ji obviňují, že je zlatokopka. „Opravdu se milujeme, ale on si nemůže pomoct,“ uvedla s tím, že je milionář a ona ráda nakupuje.

    Influencerka Soudi an-Nadaková Influencerka Soudi an-Nadaková | instagram/soudiofarabia

  • 2.Safa Siddiquiová

    Milovnice módy Safa Siddiquiová pracovala jako realitní makléřka v Londýně. Nicméně po seznámení se s Fahadem Siddiquiem odjela do Spojených arabských emirátů. Manželé se dokonce objevili v reality show od streamovací platformy Netflix Dubai Bling. Safa v jednom z dílů přiznala, že „miluje vůni luxusu“.

    Před kamerou přemlouvala svého manžela, aby jí koupil nový dům s větším šatníkem. Zároveň máma dvou dětí dodala, že je milovnicí luxusních značek Chanel, Dior a Versace. Na nákupy jezdí lamborghini. Safa natolik miluje módu, že dokonce založila svou vlastní módní značku, jejíž sídlo v roce 2013 přemístila z Londýna do Dubaje.

    Hvězda reality show Safa Siddiquiová Hvězda reality show Safa Siddiquiová | instagram/safa_dubai

  • 3.Caroline Stanburyová

    Výrazným párem v Dubaji jsou i manželé Caroline Stanburyová a Sergio Carrallo, který dříve hrál fotbal za Real Madrid. Caroline vyrostla v britském Dorsetu. V Británii pracovala jako módní stylistka a v minulosti byla vdaná za tureckého finančníka Cemema Habibiho.

    Právě s ním se v roce 2016 přestěhovala do Dubaje. „V Británii nás učí, že pokud máte peníze, neměli byste je ukazovat,“ řekla v minulosti v rozhovoru s tím, že v Dubaji je to jiné. Nikdo se nebojí ukázat, že má peníze, což je podle ní správné. Caroline se dokonce objevila v reality show Paničky z Dubaje.

    Influencerka a hvězda reality show Caroline Stanburyová Influencerka a hvězda reality show Caroline Stanburyová | instagram/carolinestanbury

    Video  Influencerka Kerstin Tristanová za tetování utratila své úspory.  - instagram/tattoo_butterfly_flower
    Video se připravuje ...