Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Zlatá mládež vítá nový rok ve velkém stylu: Bublinky v Dubaji a radovánky na jachtě v Karibiku!

Autor: rc - 
31. prosince 2023
14:32

Oslavy příchodu nového roku se neobejdou bez bublinek, chutného jídla a dobrých přátel. Ovšem „zlatá mládež“ ze sociálních sítí silvestrovské oslavy posunula na jiný level. Při jejich oslavách nového roku nesmí chybět luxus a extravagance. Samozřejmostí jsou lahve šampaňského, luxusní auta, soukromá letadla a špičkové hotely.

Už jen pár dní a svět se rozloučí s rokem 2023. Konec roku se poutá s bujarými oslavami. Někteří se se starým rokem rozloučí na večírku s přáteli, jiní oslavy pojmou komorněji a zůstanou se svými blízkými doma. Oblíbenou destinací na Silvestra jsou rovněž hory a dovolenkové ráje. Vítání nového roku v exotice má v oblibě i zlatá mládež z instagramu. Televizní osobnost a hvězda sociální sítě Mark Vandelli, jež svým fanouškům dává rád na odiv své bohatství, rok 2023 přivítal vskutku ve velkém stylu. Užíval si sluníčka v Karibiku na ostrově Svatého Bartoloměje, kde si užíval radovánky na luxusní jachtě. Kde asi tráví Silvestr letos?

Influencerka Haley Buschová místo k moři vyrazila do lyžařského letoviska Sun Valley v americkém Idahu. „Cítím vděčnost, že trávím poslední chvíle roku 2022 na tak krásném místě. Nemohu se dočkat, až zjistím, co nás čeká v roce 2023,“ popřála loni svým fanouškům. Influencer Tom Claeren, jehož na instagramu sleduje 678 tisíc fanoušků, poslední den loňského roku strávil v Monaku. S novým rokem se rozloučil netradičně. Zaplaval si v luxusním bazénu s výhledem na město a kouzelné červánky. „Připraven na rok 2023. Přeji vám všechno nejlepší do nového roku a dobrodružství,“ vzkázal.

Jelikož se říká jak na nový rok, tak po celý rok, vášnivá cestovatelka Lisa Homsyová oslavila Silvestra na cestách. Na instagramu sdílela odvážné video, v němž běží nahá v dunách písku v poušti Vádí Rum v Jordánsku. „Stojí to za ten písek v každé štěrbině,“ zavtipkovala s fanoušky. Bublinek si užívala v Dubaji ve Spojených arabských emirátech Aleksandra Miltenovová. Kráska, jíž sleduje 103 tisíc fanoušků, se oblékla do blyštivých šatů a v posledních chvílích roku si užívala výhledu na panorama Dubaje.

Dubaj byla v minulém roce vskutku populární. Nový rok tam přivítala i Elena Čigirinskajová. Úspěšná influencerka s obrovskou základnou fanoušků, sleduje ji až 614 tisíc lidí, se oblékla do honosné róby a zapózovala u stromečku se šampaňským. Do Dubaje na Silvestra zavítala i oblíbená influencerka Velina Uzunovová, jež má téměř půl milionů fanoušků. „Milý roku 2022, díky za vzpomínky,“ napsala k videu, v němž si zrekapitulovala to nej z uplynulého roku.

Video  Historie novoročních ohňostrojů a ty nejkrásnějších za poslední roky  - Videohub
Video se připravuje ...

smeagol ( 31. prosince 2023 18:56 )

“Plastovi.”

smeagol ( 31. prosince 2023 18:55 )

Tohle je clanek na prvni stranku? Ze tihle plastovy lide existuji, fajn, ale jak muze nekdo sledovat jejich zivoty a obdivovat je?

Zobrazit celou diskusi